Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valakinél volt arra példa,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinél volt arra példa, hogy feleségetekkel ,barátnőtökkel éveken át nem szexeltetek. Aztán egyszer csak újra beindult később a dolog? (Vagy ami már meghalt azt sosem lehet feléleszteni ahogyan én gondolom?)

Figyelt kérdés
Értem úgy , hogy a pár női tagja nem akar szexelni pl. menopauza miatt. Egyéb területen pedig kifejezetten jó a kapcsolatotok a párotokkal.

2023. dec. 13. 11:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen még nem fordult elő velünk a 13 év házasság alatt.
2023. dec. 13. 11:46
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
1%-ban előfordulhat, de nem jellemző. Az a "valami" az érzelmi eltávolodás, a kapcsolat lakótárs-szintre süllyedése.
2023. dec. 13. 13:07
 3/5 A kérdező kommentje:
2. Szó sincs érzelmi eltávolodásról. Naponta küldi a szíveket, hogy szeret. Egy hangos szó nincs közöttünk, nem történt megcsalás és semmilyen konfliktus nincs. Nemhogy komoly de még komolytalan sem. Elhagyni sem akar pedig nagyon könnyen megtehetné és házasok sem vagyunk.
2023. dec. 13. 13:29
 4/5 Apatejfröcskölő ***** válasza:
0%
Szerintem mással dug. Kérd meg hogy dugjonak előtted és közbe bírsz matyizni rájuk
márc. 1. 15:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is massal dug.
okt. 5. 05:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!