Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt nálatok valaha ilyenre példa?
Arra vagyok kíváncsi, hogy volt-e veletek olyasmi, hogy csak szexuálisan csaltatok meg olyan pasit, akit amúgy szerettetek, mert pillanatnyilag fel voltatok izgulva egy másik pasira?
Ha igen, hogyan történt és hogy dolgoztad fel utána?
A flort nem azt jelenti hogy egyből le is fekszik az ember a másikkal, vagy le akar. 🤦♀️
Pl én 30 férfi között dolgozom egyetlen nőként. Mennek oda vissza a szexuális töltetű poénok, kaptam egyenes utalást is szexre, és van aki tetszik is mégsem feküdnék le egyikkel sem mert szeretem a páromat, és őt kívánom szexuális értelemben.
Juj, 6os, hányszor hallottam én ezt...😁😁😁
Hogy ő soha, senki mással, mert szereti a párját... aztán maximum néhány hét és már dugtam is a kis aranyost, csak úgy pucsított.. nem egyet, nem kettőt.
"A flort nem azt jelenti hogy egyből le is fekszik az ember a másikkal, vagy le akar. 🤦♀️"
Én nem is állítottam ilyesmit, hiába "fogod a fejed".
Amit én furcsának találok, az egyik oldalon az erős morális kijelentés, hogy aki igazán szerelmes, az nem kíván meg mást, majd lazán bebökni, hogy amúgy tetszeni teszik más, meg a flörtölni is szoktál.
Nekem semmi bajom a mással flörtöléssel, csak egy kicsit erősnek érzem az egyik kijelentést ahhoz képest, milyen megengedő vagy a másik oldalon.
A flört nem egyenlő a szexuális vággyal.
Nekem a flört a hiúságomat legyezi, hogy igen vagyok olyan jó, hogy más is ágyba vinne. Az egómat simogatja, hogy ez az, kapcsolatban vagyok x éve és 2 gyerek után is vagyok olyan jó, hogy más is felfedezi bennem a nőt és nemcsak az anyát.
De az nem azt jelenti, hogyha tényleg oda jutna a dolog le is feküdnék vele.
Persze, én értem ezt a fajta flörtölést, meg úgy alapjában véve azt is értettem, hogy mire akartál kilyukadni: ahol a kapcsolat rendben van tartva, ott nem igazán van hely egy harmadik embernek.
Lehet, csak annyiról van szó, hogy eléggé triggerelnek azok a mondatok, amik úgy hangzanak, hogy "aki igazán így meg úgy, az nem tesz ezt vagy azt". Nekem ezek ilyen morális fölényeskedésnek hangzanak, és korábbi tapasztalatok alapján azonnal keresem a képmutatást mögötte (ahogy a #7-es is tette); aztán az "én simán flörtölök" kezdetű mondattal ki is lett elégítve a sztereotíp várakozásom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!