Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szoktatok masztizni suliban? Ha igen hol és milyen gyakran volt erre példa?
Figyelt kérdés
Volt, hogy rajta kaptak?2023. nov. 12. 16:42
2/11 anonim válasza:
Én egyszer mentem úgy órára poénból hogy egy távirányítható kapszula volt bent ami rezgett , nem volt túl jó ötlet pláne hogy a barátnőmnél volt a kapcsoló.Konkrétan kihívták rám a mentőt azt hitték rohamom van .Iszonyat ciki volt a sürgősségin előadni mi történt .
3/11 anonim válasza:
A kollégium iskolának számít? Mert ha igen, akkor szoktam. Vagy a fürdőbe, vagy a szobába, de az utóbbit csak akkor, ha nincs bent szobatárs(tehát hétvégente).
4/11 anonim válasza:
A suliba nem, de online órán amikor a kamera be volt kapcsolva akkor igen. Nem tudom mennyire jött át az arcomról. Volt amikor barátommal együtt volt óránk és az asztal alatt kinyalt. (covid idején)
5/11 anonim válasza:
Van hogy kivanom de valahogy nem szanom ra magam hogy egy suliban onkielegitsek
Nem vagyok ennyire proli
7/11 gabor49 válasza:
suliba nem azert jarnak az emberek már a kerdes se normalis gondolkodasra vall
9/11 anonim válasza:
Gyakran csinaltam sulis koromban. A mosdóban. De volt hogy órán. 26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!