Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda nő szexre jó, de kapcsolatra nem?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy csomó férfi nem szeretne kapcsolatot a számára nem elég vonzó nőkkel, de szexre jó lesz? Pont fordítva van értelme, nem? Ha már valakivel lefeküdnék, akkor van kémia és minden más csak plusz lehet.2023. dec. 22. 22:12
51/58 A kérdező kommentje:
Na jó, akkor azt magyarázza el valaki, hogy a szexualitáson kívül miért lehet még fontos a külső?
49-50: És akkor ti ebben az esetben zacskót húztok a fejére?
2024. jan. 14. 00:06
52/58 anonim válasza:
51. Minek jön össze egy tökéletes testű nővel, akinek az arcától hányni kezd?
53/58 anonim válasza:
én szinte minden nőben meglátnám a szépet nem tudnak olyat mondani vagy max 1 akiben nem. És akivel összejövök és együtt vagyunk kitartok mellette akármi is van.
54/58 A kérdező kommentje:
52 Minek fekszik le egy tökéletes testű nővel, akinek az arcától hányni kezd?
2024. jan. 14. 10:22
55/58 anonim válasza:
Mert nagyon kanos és a legyet is elkapná röptében.
56/58 anonim válasza:
54. Nem tudom! Ez jó kérdés. Bár engem modell testű nők miatt sosem offoltak. Párom mellett is udvarolnak, de engem hidegen hagy. Pedig nem vagyok 10/10, de a szemembe minden bele van írva, ezt mondják. Egy srác 2 hónap után már komolyan szerelmet vallott és elakart venni.. 😅 (Anyukám kollégája.)
Szóval vannak érdekes esetek, de szerintem nincs olyan hogy ronda nő. Mindig tenni kell magunkért, ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!