Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ronda nő szexre jó, de kapcsol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda nő szexre jó, de kapcsolatra nem?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy csomó férfi nem szeretne kapcsolatot a számára nem elég vonzó nőkkel, de szexre jó lesz? Pont fordítva van értelme, nem? Ha már valakivel lefeküdnék, akkor van kémia és minden más csak plusz lehet.

2023. dec. 22. 22:12
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
67%
Meg még takarìtásra, fözésre is..
2023. dec. 23. 01:02
 32/58 anonim ***** válasza:
19%

Ha szép ha nem szép, a barátok, ismerősök véleménye periférikus. Elsősorban az a fontos, hogy jólérezzük magunkat egymást, egymás társaságában. Jó egymással a szex is. Olyat tud nyújtani, amit a kényes finnyás pláza cica soha nem fog tudni (soha nem is fogja akarni). A szépség hiányából eredő hátrányát lelkileg és szexuálisan lazán kompenzálja többszörösen. Soha nem kényszerítettem semmire, önként és önzetlenül adja, és viszont, mert szeretjük egymást. Meg és kibeszélünk mindent ami az egymás vágyait illeti, mert nő! Meg is adunk egymásnak mindent feltétel és gondolkodás nélkül. Ez így működik. A ronda nő elsősorban kapcsolatra jó és szexre. Miért, mert nyugodtan ott merem hagyni a farok huszárokkal egyedül, mert tudom, hogy nem akarja egyik sem felpróbálni, felhúzni. És mikor visszaérek és megcsókolom tudom, hogy a csókjában érzett íz az én ízem, amit előtte nem sokkal belőlem jött. Vagy órák múlva találkozás után gondolkodás nélkül kinyalom, mert 100% biztos, hogy a puncin,-ba azt érzem, amit én élveztem rá, bele. És lehet a másik akármilyen jó pasi kinézetre, felizgul, nedvesedik, ennek a hasznát én élvezem (szó szerint), mert tudja hogy teljes értékű boldog és kieggyensúlyuzott élete csak velem volt, van, és lesz. Én nem dugdosom rejtegetem külterületi motel szobákban, és végezve azt mondani, hogy csak utánnam 10 percel gyere ki, hogy ne együtt lássanak, nem fogom kivinni autósra a susnyásba, és onann " vissza sétálsz ugye?", vagy vissza fele kirakom az első benzin kút mögött, vagy az első buszmegállóba. Egy hirtelen felindulásból félre vonulva egy légyott után visszatérve a társasághoz a boldogságunk nyomaival az arcán, szájaszélén és a szájában, simán lesmárolom, és büszkén mutatom, hogy nézzétek! milyen jó volt nekünk!? Plázacicá, szépikék: fúj! Kicscsillag! Amikor gumijesztyüben félórát mosod, gumit teszel rá és két ujjal finnyáskodva fogod a gumit nyalogatva, na az a fúj!!!

Tehát helyezzük új kontextusba ezt a kérdést. Nincs olyan, ronda, vagy szép nő. A nő az nő! Olyan van rossz nő (akit mindenki, bárki, megfektet, meghúz, és mindenkinek, bárkinek szétteszi), és van a jó nő, aki csak azzal van aki szereti feltétel nélkül, kiérdemelte, megbecsüli, a tenyerén hordozza!

2023. dec. 23. 04:41
 33/58 gabor49 ***** válasza:
0%
szexre se jo
2023. dec. 23. 05:36
 34/58 anonim ***** válasza:
81%

32

Nem attól lesz valaki jó vagy rossz hogy hány emberrel feküdt le. Valakinek a szex csak szex, testi élvezet, nem lesz ettől rossz ember vagy kevesebb.

2023. dec. 23. 07:51
 35/58 anonim ***** válasza:
32 vagyok. 34-nek. Ment a zöld, mert igaz. Viszont én nem erről írtam.
2023. dec. 23. 07:58
 36/58 anonim ***** válasza:
11%

Nem. Pont hogy a személyiség az, ami kapcsolatnál számít, szexnél kevésbé. Ha csak szexre kellesz a férfiaknak, akkor a személyiségedben kell keresned a hibát.

A nők viszont valóban feljebb teszik a lécet a külsőt illetően kapcsolatnál, mint szexnél, ugyanis akivel csak szexelnek, azt nem kell felvállalniuk a barátnők előtt.

2023. dec. 23. 08:09
 37/58 anonim ***** válasza:
75%

37

Ugyan ez van a pasiknál is.

2023. dec. 23. 08:11
 38/58 A kérdező kommentje:
#36 Jaj, annyira tipikus GYK hozzászólás. Nem rólam van szó, hiába próbálsz lehúzni. Egy barátom kavart egy csajjal, aki szerinte "kapcsolatra nem szép, de szexre jó lesz", és addig is aktívan keresgélt olyat, akivel összejöhet. Tipikusan ezeket az insta modelleket követi, és mi amúgy hiába mondtuk neki, hogy az a csaj teljesen átlagos, nem csúnya...
2023. dec. 23. 08:53
 39/58 anonim ***** válasza:
67%

38

Sajnos a telfilterrzett képek eltorzítják az ember ízlését.

2023. dec. 23. 08:56
 40/58 anonim ***** válasza:
76%
Nem olvastam végig, de pont fordítva látom. Sokan feleségnek már nem a legszexibb csajt választják a környezetemben. Haveromnak is bombázó csajai voltak, feleségül mégis egy nem túl szép, erősen duci csajt vett el, mert más értékeket helyezett már előtérbe. Én ugyanígy, voltak nagyon csinos, jó nőim, de a jelenlegi barátnőm inkább átlagos (számomra nagyon szép), és rajta is van felesleg bőven, hátam mögött hallottam már én is, hogy beszélték, hogy mi ez. De nem érdekel.
2023. dec. 23. 09:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!