Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire nehéz nektek csajt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehéz nektek csajt találni szexre, kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon. Kíváncsi vagyok hogy más fiú hogy van ezzel.
2022. máj. 24. 17:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz? Inkább esélytelen. 😄
2022. máj. 24. 17:30
 2/9 anonim ***** válasza:

Milyen nehéz???

Lehetetlen!

F45.

2022. máj. 24. 17:33
 3/9 anonim ***** válasza:
41%

Nem nehéz, vagy ha igen akkor vagy extrém ronda vagy de ami valószínűbb, hogy nem úgy állsz hozzá ahogy kellenne. Tinderen kb azonnal fogsz találni több lányt is ha átlagosan nézel ki, ha meg picit jobban akkor kb te válogatsz, aztán 3-4 randiból egy úgyis összejön. Élőben meg suli/munkahely/ edzőterem/kocsma stb. úgyis észre fogod venni hogy melyik az a lány akivel többször összetalálkozik a tekinteted vagy mosolyogtok egymásra. Hozzájuk oda kell menni határozottan, itt is 3-4 próbálkozásból össze fog jönni egy legalább egy beszélgetésre, onnantól meg rajtad múlik.

Itt ismerkedni szerintem a legnagyobb time waste :D fogalmad sincs ki ül a másik oldalon, ha mégis itt akarsz akkor meg minél előbb cserélj képet vagy instát stb., mert úgyis azon múlik az egész hogy bejöttök -e egymásnak.

2022. máj. 24. 17:38
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
Nekem annyira nem nehéz:)
2022. máj. 24. 17:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Így 50 évesen valóban nehéz. Na meg nős is vagyok.
2022. máj. 24. 17:56
 6/9 anonim ***** válasza:
53%
Nem nehéz, könnyű, sőt, jönnek magától, nem kell próbálkozni. Imádnak a nők.
2022. máj. 24. 18:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Tiniként azt hittem lehetetlen lesz (19 évesen veszítettem el), utána is k.rva nehéz volt, de utána egyre könnyebb. Titok? Csipetnyi tökösség hogy merj kezdeményezni - akkor is ha 500x lepattintanak, odamész tökösen az 501.-hez is - ja és persze igen hasznos ha az ember normálisan teszi, tud kommunikálni. A többit hozz a nagy számok törvénye. Ha még nem tudsz csajozni akkor így kezdj neki. Sok sikert :)
2022. máj. 24. 19:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehetetlen sajnos
2022. máj. 24. 20:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem lenne nehéz, de van barátnőm...szombaton is flörtöltem egy lánnyal, de abbakellett hagynom mert a szív nem játék ugye.
2022. máj. 24. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!