Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak hogy neten szexre tudtam lányt találni, nem is akármilyet, kapcsolatra, de még csak egy randira sem találok normális lányt?
Figyelt kérdés
Neten randira, párkapcsolatra nem találok egyáltalán lányt.
Szexre meg már találtam és nagyon is szépeket amin még én is csodálkoztam, főleg hogy nem kellett sokat győzködnöm. Tehát hihetetlen hogy szép is volt és könnyen is belement a szexbe. De ismerkedésre egy normális lányt nem találok.
Mi lehet ennek az oka?
2021. júl. 4. 13:42
1/2 anonim válasza:
Nem tudom hol, és hogyan keresel, de örülj neki!!
Komolyra ne keress, az majd jön magától ha jönni akar.
Lehet valamelyik kalandból válik azzá. ;)
2/2 anonim válasza:
Sok lány nem ad esélyt mert a srácok nagy része fuckboy kinézetű. Lehet te is ez a kategória vagy. Ez nem azt jelenti hogy fuckboy lennél csak úgy nézel ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!