Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek szexre vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szexre vagy kapcsolatra egyszerűbb lányt találni?

Figyelt kérdés

Eddig csak szexre találtam, pedig én mindig is kapcsolatot keresek. Szóval úgy gondolom hogy szexre egyszerűbb.

Kapcsolatra még olyan lányt sem találok akivel ismerkedhetnék, nem hogy kapcsolatom legyen velük.

2019. máj. 30. 09:33
 1/6 Diavolino44 ***** válasza:
100%

Én ezt nem akarom elhinni, én sose találtam meg olyan not aki szexet akart volna tőlem, bárkivel hoz is össze a sors, s ez nem kevés csajszi, mindenki kapcsolatot akar. Ha belemegy is a szexbe akkor is azért van, mert azt hiszi az pár héten belül átalakul majd kapcsolatta.

Ha meg kerek-perec elmondanám az igazságot, akkor az elmúlt 6 évben nem is jutottam volna szexhez.

2019. máj. 30. 09:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Jó a meglátásod kérdező. Szexet találni egyszerűbb.
2019. máj. 30. 09:56
 3/6 A kérdező kommentje:
1 es szívesen cserélnék veled! :)
2019. máj. 30. 09:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Én ugyanazt mondom mint az 1-es. Soha nem találkoztam olyan lánnyal vagy nővel aki csak szexet akar. Mindenki komoly kapcsolatra pályázik, vagy megpróbálja azzá tenni a szexkapcsolatát. Én legalábbis mindig ilyenekkel találkoztam 🤷🏼‍♂️ 35F
2019. máj. 30. 10:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyértelműen szexre könnyebb. Egyrészt arra ott van a fizetős megoldás, másrészt ha csak szexre keresel valakit, akkor nem kell hogy a személyisége is vonzó legyen, elég ha csak nem taszító. Persze ez esetben is azt kell mondanod, hogy többet szeretnél, mert mint az első válaszoló is írta, szinte nincs is olyan nő, aki csak szexet keres.
2019. máj. 30. 10:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Kapcsolatra könnyebb. Idáig bárhányszor nyíltan a hölgyek tudtára adtam, hogy csak szexelni szeretnék egyből elhajtottak. Tanulva a hibámból nem vagyok már ennyire konkrét. Ahogy előttem is írtak, ha egy nő bele is megy egy laza szexkapcsolatba, azt is általában azért, mert abban reménykednek, hogy abból majd rendes kapcsolat lesz. A nők általában egy eszközként használják a szexet arra, hogy a kiszemeltüket magukhoz kössék vele.
2019. máj. 30. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!