Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ronda nő szexre jó, de kapcsol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda nő szexre jó, de kapcsolatra nem?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy csomó férfi nem szeretne kapcsolatot a számára nem elég vonzó nőkkel, de szexre jó lesz? Pont fordítva van értelme, nem? Ha már valakivel lefeküdnék, akkor van kémia és minden más csak plusz lehet.

2023. dec. 22. 22:12
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
84%
Tapló vagy kérdező.
2023. dec. 22. 22:45
 12/58 A kérdező kommentje:
Nem arról kérdeztem, hogy a szépség relatív. Tudom, hogy mindenkinek mások a preferenciái. De azt nem értem, hogy miért van magasabban a léc külső tekintetében egy kapcsolathoz, mint a szexhez. Egyszerűen nem logikus. Ha valaki nem tetszik, nem fekszem le vele. Ha meg lefeküdnék vele, akkor a kapcsolat már nem ezen fog múlni számomra...
2023. dec. 22. 22:53
 13/58 anonim ***** válasza:
100%

Viccelsz? Mitől ronda az a bizonyos nő?

Nyugi! Nagyon sok nő van aki tetszik olyanoknak is akiknek különben nem jönnének be!

2023. dec. 22. 22:58
 14/58 anonim ***** válasza:
100%
Ez a te véleményed, más véleménye meg más. Ebben nagyon sok egyedi szempont van, sok esetben ezeket nehéz megérteni. Simán el kell fogadni és kész. Van aki nem szexel csak úgy, mások meg szexelnek. A kapcsolat nem csak szex, hanem társadalmi viszony. Van, aki nem hajlandó olyannal hivatalosan mutatkozni, akit nem gondol magához valónak, de nem hivatalosan attól még elvan vele. Ez a társadalom jellegzetessége. Van egy kifelé, másoknak mutatott arca és van egy egyéni belső része.
2023. dec. 22. 23:00
 15/58 anonim ***** válasza:
75%

Mert meg tudja szépíteni hogy lelkesen szopja a farkam és hogy tudom hogy nagyon vonzódik hozzám. Ettől függetlenül nem fogok mások előtt vele lenni, ez presztízskérdés.

2023. dec. 22. 23:00
 16/58 anonim ***** válasza:
100%

13.

Én nem ezt vettem észre.

A ronda az ronda. Általában ugyan olyan párt talál mint ő. Tapasztalat.

Vannak akik nem nézik a külsőt mert a belsőhöz vonzódnak de ez nagyon ritka.

2023. dec. 22. 23:01
 17/58 anonim ***** válasza:
100%
A rondaságnak van egy objektív és egy szubjektív része. A szubjektív az érdekesebb, azaz miért tart valaki csúnyának valamit, ha a másik nem tartja annak. Az objektív pedig általában mindenkinek randa (ragyavert arc, valami testi hiány ilyesmi).
2023. dec. 22. 23:05
 18/58 anonim ***** válasza:
93%

Viccelsz? Régi igazság, hogy ízélésről nem vitatkozunk!

Kinek mi a ronda? Hagyjuk már!

2023. dec. 22. 23:05
 19/58 anonim ***** válasza:
100%
Ez volt a kérdés, erről megy a beszéd. Ha nem akarsz róla beszélni, akkor nem kell.
2023. dec. 22. 23:10
 20/58 A kérdező kommentje:
De most tényleg azért nem jönnétek össze valakivel, aki tetszene, mert a haver szerint ronda?
2023. dec. 22. 23:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!