Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ronda nő szexre jó, de kapcsol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda nő szexre jó, de kapcsolatra nem?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy csomó férfi nem szeretne kapcsolatot a számára nem elég vonzó nőkkel, de szexre jó lesz? Pont fordítva van értelme, nem? Ha már valakivel lefeküdnék, akkor van kémia és minden más csak plusz lehet.

2023. dec. 22. 22:12
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:
#40 hát én is emellett érvelek, hogy ennek van értelme, fordítva nem. És nem hallottam még szalonképes érvet.
2023. dec. 23. 10:42
 42/58 anonim ***** válasza:
62%

Nos, nekem számít a külső. Innentől kezdve nyilván fontos hogy ne nézzen ki rosszul a barátnőm.

Viszont szeretek szexelni, ezért azt hogy nem vagyok oda a külsejéért, egy szex erejéig tudja ellensúlyozni a szexuális kisugárzása, a vonzalma, odaadása. De mivel amikor nincs a kanosság, akkor nem igazán jön be, így szexen kívül nem akarok vele lenni. Ennyi.

2023. dec. 23. 11:30
 43/58 anonim ***** válasza:
100%
Van egy fiú akivel nagyon közel álltunk egymáshoz de nem lett belőle semmi. Évek múlva együtt dolgoztam egy akkori haverjával és ő mondta hogy teljesen belém volt zugva de a többiek mindig beszologadtak hogy milyen ronda vagyok és hogy gáz lenne ha összejönnénk.
2023. dec. 23. 11:44
 44/58 anonim ***** válasza:
50%

"hát én is emellett érvelek, hogy ennek van értelme, fordítva nem. "

De kérdező, nem vagyok meggyőződve arról, amit a kérdésedben írtál, hogy általános lenne. Te ezt állítod, hogy feleségnek mindenki szép nőt keres csak, de én nem így látom, és szerintem mások se.

2023. dec. 23. 11:57
 45/58 Oldfire ***** válasza:
0%
Csúnya nő nincs, csak kevés alkohol...
2023. dec. 23. 12:10
 46/58 A kérdező kommentje:
#44: Nekem mostani tapasztalataim alapján úgy tűnik, hogy ez elég általános dolog, de mindenképpen a kisebbség. Itt gyakorin is valahogy kérdéstől függően összecsapódnak más és más világnézetű emberek. Mivel ez a kérdés közvetlenül erre irányult, ezért sokkal elfogadóbbak a válaszok, de ha egy semleges témában merülne fel ugyanez, akkor szerintem elítélőbbek lennének az emberek. Pont, mint a megcsalásokkal kapcsolatban. Legtöbbek szerint gusztustalan, de ha erről van a kérdés, akkor előjönnek az érintettek, akik már nem akarják olyan rossznak látni magukat.
2023. dec. 24. 11:58
 47/58 anonim ***** válasza:
100%

én úgy lennék vele ha már valakivel szexelek azzal kb el tudnám képzelni az életem is.

Bár voltam már prostinál is ahol nagy volt a korkülönbség már csak ezért sem lehetett volna semmi szóval.....

2023. dec. 26. 14:08
 48/58 anonim ***** válasza:
100%
Ronda férfi meg még arra sem jó.
2024. jan. 8. 01:06
 49/58 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatra a tökéletes kell. Szexre meg jó a többi is aki valahogy kinéz. Amúgy meg azért mert ronda még lehet bomba teste.
2024. jan. 8. 10:11
 50/58 anonim ***** válasza:
60%
49. Csak a teste öreg lesz, de az arca ronda marad. 🥰
2024. jan. 8. 12:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!