Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Erősen túlsúlyos hölgyek,menny...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erősen túlsúlyos hölgyek,mennyire találtok könnyen partnert szexre,esetleg hosszabb kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Ugyanúgy van igénye a szerelmeskedésre az extrém méretű nőknek is?

Más is vonzódik a hatalmas méretű nőkhöz?

Engem más alkatú nő nem vonz,nem érdekel,csak az óriási méretű nők.

2022. jún. 14. 12:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Csak simán túlsúlyos vagyok, de egyáltalán nem találok partnert

Csak szex nem érdekel. Sosem érdekelt. De valószínűleg nem vagyok elég kövér, vagy nem tudom

2022. jún. 14. 12:19
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem találok partnert, bár azt hozzáteszem hogy sima szexkapcsolat nem érdekel.

Értelemszerűen nehezebb az ismerkedés egy bizonyos súlyfelesleg fölött.

2022. jún. 14. 12:35
 3/21 A kérdező kommentje:

Azt hittem,hogy viszonylag sok férfi vonzódik a nagy méretű nőkhöz.

Miért nem érdekli a túlsúlyos nők nagy részét a szexkapcsolat? Abból lehet komoly kapcsolat is,ha mindkét félnek jó.

2022. jún. 14. 12:43
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
A vékony alkatú nők nagyrészét ugyanúgy nem érdekli szexkapcsolat.
2022. jún. 14. 12:47
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy valakire felszalad x kg még az ember ugyanaz. Persze hogy ugyanúgy vágyna egy megértő normális pasira, társra, a szexualitásra.

Alkalmi partnert - testsúlytól függetlenül - mindenki talál. Normális pasit találni viszont nem túlsúlyosan sem könnyű feladat.

2022. jún. 14. 12:49
 6/21 anonim ***** válasza:
95%

Mert mi csajok nem olyanok vagyunk, mint ti. De ezt már százszor kifejtettem. Nekünk érzelem is kell, nektek csak egy lyuk egy nőn. Attól hogy kövérek vagyunk, még nem dobjuk oda magunkat az első pasinak, aki felajánlja a farkát.

Állandóan megkapom, hogy megtisztelve kellene éreznem magam, amiért valaki meg akar dugni. Csakhogy abban az esetben csupán szamár vagyok a ló helyett.

2022. jún. 14. 12:59
 7/21 anonim válasza:
100%
"Azt hittem,hogy viszonylag sok férfi vonzódik a nagy méretű nőkhöz." Inkább azt mondanám viszonylag sok férfinak van ilyen terű fétise vagy viszonylag sok férfi "fanyarodik rá". Egyik sem garantál normális, hosszú távú kapcsolatot.
2022. jún. 14. 12:59
 8/21 anonim ***** válasza:

Lehet hogy sok férfi vonzódik nagy méretű nőkhöz, de általában azért, mert mást nem kap meg.

És ne haragudjon meg a világ, de én nem leszek senkinek valami “jobbhíján”…

Inkább élem le az életem egyedül. Önbizalmam már úgysincs. Sose volt. Az eddigi 40 évben is meg voltam egyedül. Erre a kis időre meg minek csináljak bohócot magamból megint?

2022. jún. 14. 13:07
 9/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok értelmes választ. Örülök,hogy nem kaptam primitív hozzászólásokat. Sok olyan férfi van-bár magam nevében beszélek-,akinek nem azért kell a kövér nő,mert nem jut más,hanem mert ők tetszenek neki.

Sportos férfi vagyok,egyáltalán nem vagyok csúnya,de csak extra nagy nővel ismerkednék.Volt nálam több mint 100 kg-mal nehezebb partnerem. Többen kérdezték miért vagyok vele,s nem egy normál alkatúval? Mert ő tetszett....

2022. jún. 14. 13:16
 10/21 anonim ***** válasza:
54%
csatlakozom. Számomra kimondottan a túlsúlyos nők jönnek be.
2022. jún. 14. 13:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!