Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki ért egyet azzal a kijelentéssel hogy "Egy nő akkor szexel amikor akar, egy férfi pedig akkor amikor tud"?
Figyelt kérdés
ma 09:50
2/15 anonim válasza:
Nagyjából igaz, de amelyik pasi tud csajozni azért a "tud" elég gyakran előfordul (értsd, könnyen tud ismerkedni).
3/15 anonim válasza:
Mindig a nő dönt.
Ha a nő akar szexelni fog is. Férfiként ezt nem mondható el.
4/15 anonim válasza:
Nincs olyan nő, aki ne találna valakit csak simán szexre...
5/15 anonim válasza:
A 2-essel értek egyet. Én egész felnőtt koromban ha talán 1-2 hónap volt a maximum amikor nem volt kivel szexelni. Egy nőnek tényleg könnyebb, de mindig volt barátnőm, ha épp nem, elég könnyen találtam alkalmi kapcsolatokat.
6/15 anonim válasza:
Képzeld a legótvarabb, büdösebb, csúnyább nőt. Na ő is tud szexelni ha akar. Fordítva nem igaz.
Nem vagyok incel, házas ember vagyok. Ezek tények, amit mondjuk 25 felett látni kellene mindenkinek.
7/15 anonim válasza:
Mint ahogy előttem is írták mindig a nő dönt. Mert amennyi kiéhezett pasi van akár itt az oldalon is akinek tök mind1 milyen vagy csak legyen puncid amit dugni lehet (Hajrá lehet lepontozni kis hódoloim itt) és ez a valóságban is így megy. Mind1 h ducik vagy vékonyak vagyunk. Magasak vagy alacsonyak. Mindig lesz egy pasi aki örömmel szexel velünk. És így mi is tudunk válogatni. Hogy ez sportszerű e? Nyilván nem. De legalább végre egy dologban nem tud a jobban teljesíteni. (Legyen munka vagy bármi. Csak mert férfiak legtöbben még mindig a nőt alsóbbrendűnek kezelik) Régen a nők csak házasságkor szexelhettek. Akkor megint a férfiak irányították még a szexuális életünket is. Most meg már sokan inkább minden nőnek leírt kommentelőre rá írnak egy ingyen punciért. A ketet nem érdekli őket. Most mi irányítunk. Persze emiatt sok agyilag torz ember ekkor erőszakot követ el.
8/15 anonim válasza:
Nőként nem szeretnék idegenekkel szex-elni. Ha most szeretnék, nem lenne kivel. Nem értek egyet a kiírással.
9/15 anonim válasza:
#8 "Nőként nem szeretnék idegenekkel szex-elni." Itt a válaszod a nem egyetértéssel. Te magad írtad, hogy nem szeretnél. :D Ha szeretnél, akkor simán felhívhatsz egy pasit, akit addig nem ismertél és még aznap lenne szex. Egy férfi ezt nem teheti meg. A kérdés logikai problémáról szól, nem érzésekről.
10/15 anonim válasza:
Úgy helyes inkább a mondat a nő akkor szexel amikor akar, a férfi pedig ha van lehetősége rá. Egy csúnya pasinak még sok esetben akkor sem teszik szét a lábukat ha tele van pénzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!