Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki ért egyet azzal a kijelenté...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki ért egyet azzal a kijelentéssel hogy "Egy nő akkor szexel amikor akar, egy férfi pedig akkor amikor tud"?

Figyelt kérdés
ma 09:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%
Sajnos nagyjából így van
ma 11:11
 12/18 anonim ***** válasza:

Részben egyetértek vele, a környezetemből kiindulva azt tapasztalom hogy más nőknek/lányoknak könnyebb partnert találni. Ha nem is feltétlen komoly párkapcsolatot, akkor egy alkalmit biztosan.

Kivételek vannak nyílván, a saját példámat tudnám felhozni hozzá - Eddigi életem során senki sem közeledett hozzám semmilyen formában, se szexuálisan se romantikusan. Nyílván nem is vagyok szép. Én magam érdeklődtem már mások felé, elég ügyetlenül mondjuk. Mindig elutasítottak.

Ha feljön ez a téma mindig abba fullad ki dolog hogy a nőknek milyen könnyű partnert találni, amit alá is írok hogy az esetek többségében igaz is, de kivételek mindig lesznek ez alól, és ez a fajta hátrány nem olyasmi amit csak és kizárólag férfiak tapasztalhatnának meg.

Érdekes mondjuk hogy ha ugyanez a téma feljön bárhol és egy férfi leírja a saját tapasztalatait akkor kapja a támogatást és vállveregetést másoktól, ha egy nő teszi ugyanezt le van hurrogva és hazugnak van nyílvánítva.

ma 11:12
 13/18 anonim ***** válasza:
54%

Igen, ez általában így van.

Egyik exbarátnőm mollett nő volt, de 16 éves korától folyamatos kapcsolatban volt, én voltam zsinórban a 7. pasija. Miután velem szakított, lett két új, tehát most van a 9. hapsija.

Pedig nem egy szépség. Különösen ruha nélkül nem az.

Egy hétköznapi férfi ezzel szemben nem tudja így falni a csajokat. Örül, ha összejön neki néha 1-2 randi a netről.

ma 11:28
 14/18 anonim ***** válasza:

Alapból ez egy szellemes "közmondás", ami fordított törben megmutatja a férfi-nő-szex sztereotípiák másik oldalát. Provokatívan leegyszerűsítő, de egy kis provokáció elengedhetetlen, hogy egy gondolat ne közhelyes bullshit legyen.

Viszont gyakori, hogy egy közmondás fő jelentésrétegét a felhasználása - vagy éppen a felhasználója - adja. Pl az a mondat, hogy "a munka felszabadít" lehetne öreges ezo bölcsesség, ha nem az auschwitzi tábor kapujára írták volna.

Ezt a gondolatot pedig a dühödt incelek sajátították ki, hogy kettős mércét, egyenlőtlenséget mantrázzanak. Szóval ha egy online fórumon ezt belököd, akkor jönni fog a cunami.

ma 11:35
 15/18 anonim ***** válasza:
76%

Teljesen mindegy, hogy az incelek mit sajátítottak ki, feminista barátom. Mert akkor ebben most az inceleknek igazuk van. 1 barátnőmről írtam az előbb (#14-es komment), de ha írnék az előtte vagy utána lévőről, ott is hasonlókat tudnék mondani: egy nő mindig talál magának pasit, ha akar.

Ezt a jelenséget pedig úgy fedeztem fel, hogy nőkkel voltam együtt.

ma 12:04
 16/18 anonim ***** válasza:
Igy ahogy van teljesen egyetértek ezzel a kijelentéssel a nők bármikor !
ma 12:44
 17/18 anonim ***** válasza:

"ebben most az inceleknek igazuk van. (...) egy nő mindig talál magának pasit, ha akar."

No, akkor kicsit jobban belemegyek.

Egyrészt én is erre gondoltam, amikor azt írtam, "fordított törben (tükörben akart lenni) megmutatja a férfi-nő-szex sztereotípiák másik oldalát". Ez alatt azt értettem, hogy a "férfiak állandóan b.szni akarnak" éremnek az a másik oldala, hogy a nő akkor kefél, amikor akar, a férfi meg amikor tud. Szeretem ezt a szólást.

Az inceleknek viszont ettől nem lesz igaza, mert az ő narratívájukban egy csomó negatív konnotáció is szerepel. Nekik ez a mondat nem egy egyszerű megfigyelés, hanem egy gonosz, képmutató összeesküvés cáfolhatatlan bizonyítéka.

ma 12:48
 18/18 anonim ***** válasza:

Ez igaz.

Ha egy átlagos nő lennék és este szexelni szeretnék, most feltenném magam egy társkeresőre, pár óra alatt kb 30-40 pasiból válogathatnék estére.

És ha ezt akár egy "jobb pasi" megcsinálná, nem hinném, hogy egy nő is összejönne neki estére. Egy átlagos, vagy az alattinak meg kb esélytelen.

Ez van, ezt el kell fogadni.

ma 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!