Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Alkalminál hogy engedjem el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalminál hogy engedjem el magam, hogy ne ijedjek meg?

Figyelt kérdés

Utolsó pillanatban mindig visszatáncolok, mert félek, hogy rossz lesz a szex az idegen pasival.

Kapcsolatra pedig képtelen vagyok most.

ma 11:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Igyál egy felest
ma 11:14
 2/12 anonim ***** válasza:
77%

Keress odafigyelő, türelmes férfit. Aki nem elélvezni akar, hanem örömet szerezni.

Lehet, hogy lassabb, de élvezetesebb biztosan.

Egy állandó partner? ;)

ma 11:16
 3/12 érdeklődő35 ***** válasza:
70%

Ha rossz lesz, többez úgysem találkozol vele.

Eleve szimpatikust válassz! És hiába csak szexet keresel előtte azért be lehet ülni egy kávéra valahová, hogy legalábbis egymásra hangolódjatok, negbeszéljétek mi az amit szeretnél, és föleg, amit nagyon elutasítanál.

ma 11:17
 4/12 anonim ***** válasza:
23%

Sehogy, mert nem vagy rá alkalmas. Minden bizonnyal sub vagy, azt meg az idegen pasi biztosan ki fogja használni. Az a véleményem, hogy a bunkó srácok pont az olyan csajokat fűzik be, akik hozzád hasonlóan félénkek, tapasztalatlanok, akiket aztán meg olyan dolgokra veszik rá, amiket nem is akarnak, de ellenkezni sem mernek.

Azért írok bunkó srácokról, mert a normális srácok ritkábban keverednek alkalmi kapcsolatba.

Azt is mondod, hogy kapcsolatra képtelen vagy. Akkor keress fel egy jó pszichológust, kezeltesd magad. Ha ez sem megy, maradj egyedül.

Egyébként felőlem belemehetsz alkalmiba is, de feltehetően az lesz, amit leírtam.

Nem lehet mindenki alkalmas az alkalmi kapcsolatra, ahogyan nem lehet mindenki nőcsábász sem.

Fogadd el önmagad, és ne akarj más lenni.

ma 11:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tusod elengedni magad akkor ne erőltesd.
ma 11:33
 6/12 A kérdező kommentje:

#4es.

35+os vagyok. 5 éves kapcsolatomnak lett vége.

Pont, hogy nem engedem magam irányítani. Én hordtam a nadrágot.

Most nem akarom. De bízni sem tudok senkiben.

ma 12:07
 7/12 anonim ***** válasza:
63%
Én meg pasiként vagyok úgy, hogy új partnerrel az első alkalom borzasztó szokott lenni. Túlizgulom 😄 szóval a pasikban is van félelem és szorongás kicsit. Valamennyire össze kell szokni...
ma 12:22
 8/12 anonim ***** válasza:

Akkor ne alkalmizni akarj, hanem barátság extrákkalt, vagy állandó szexkapcsolti viszonyt ahol csak dugni jártok össze. Úgy van idő kicsit jobban megismerni a másikat, s arra is, hogy fokozatosan menjetek a dugás felé (első alkalommal csak orál).

Amúgy bármikor belefuthatsz abba, hogy nem jó partner a másik. Idővel, ahogy lesz tapasztalatod, csiszolódik az emberisereted már előre ki fogod tudni szűrni. Addig meg próba cseresznye.

ma 12:28
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyébként tényleg 2 Gintonic.😁
ma 12:31
 10/12 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Attól függetlenül amit írtál, a véleményem fenntartom!

#4 voltam

ma 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!