Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Erősen túlsúlyos hölgyek,menny...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erősen túlsúlyos hölgyek,mennyire találtok könnyen partnert szexre,esetleg hosszabb kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Ugyanúgy van igénye a szerelmeskedésre az extrém méretű nőknek is?

Más is vonzódik a hatalmas méretű nőkhöz?

Engem más alkatú nő nem vonz,nem érdekel,csak az óriási méretű nők.

2022. jún. 14. 12:18
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Annyit tennék még hozzá,hogy én szépnek látom a nagyon nagy nőket.

Viszont abszolút nem tetszenek a sovány,csontos nők,sem az izmosak.

A kövér nők teste puha,bársonyos a soványaké kemény,csontos.

Persze tudom,kinek a pap,kinek a papné.....

2022. jún. 14. 14:00
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

30 kg plusz van rajtam. Férjnél vagyok, mégis sok férfi udvarol.

Ha egyedülálló lennék szerintem könnyen találnék partnert.

2022. jún. 16. 19:22
 13/21 anonim ***** válasza:
66%

Én voltam 10-en évesen túlsúlyos, akkor is kellettem a pasiknak. 20-on évesen lefogytam, akkor meg senkinek. Mindenki azt mondta beteg vagy? De én sem éreztem magam jól a bőrömben. Aztán pár éve megint felszedtem, teltkarcsú vagyok, nagy cici, nagy popó és oda vannak értem a pasik. DE most megint érzem, hogy rendben vagyok magammal, élvezem az életet és jól érzem magam a bőrömben mint tiniként.

33N

2022. jún. 16. 23:08
 14/21 anonim ***** válasza:
37%

Nem vagyok nagyon nagy méretű, de modell alkatú sem.

162/83 jelenleg, de a cél 162/60-58 körül. Már 4kg lement. Edzés, stb.

Nekem mindig is komoly kapcsolataim voltak, akik kifejezetten cukinak és szépnek találtak. A mostani párom is nagyon szeret így, de azért szeretnék ezen változtatni, hogy kihozzam a maximumot magamból. :)

Már 7 hónapja együtt vagyunk, a szex is nagyon nagyon jó. :)

Figyel rám, törődik velem, kényeztet, ahogy én is őt.

2022. jún. 17. 14:18
 15/21 anonim ***** válasza:
45%

28 éves vagyok, 100kg feletti, nem kellek senkinek.

Jó pár év alatt ezt vettem észre:

Akik jól néznek ki, azok közül kevesen egyszer kipróbálnák

Rossz külsejű, szintén túlsúlyos férfiaknak tetszenek a kövér lányok, közülük is kevés akar komolyat, inkább csak szexkapcsolatot

Akkor inkább én is egyedül maradok

2022. jún. 17. 17:14
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom miért lettem lepontozva :D mert ide írtam és nem vagyok nagyobb darab nő?

Gondoltam kifejtem a véleményem, hogy 50 kg felett is lehet valakinek normális kapcsolata, csak keresni kell és küzdeni érte. :)

Egy dolgot viszont a mai napig nem értek. Sosem ítéltem el senkit, főleg hogy én sem vagyok tökéletes.

Csajok, ha van lehetőség változtatni, miért nem kezditek el? Nem azt mondom hogy mindenki váltsa meg az életét. De egy kis sport, egy kis diéta sosem ártott meg senkinek. (Szakember mellett)

Én is évekig voltam a csúfolt lány. Most pont ez ellen teszek, hogy a szemükbe tudják nevetni. Bár a legfontosabb dolog itt nem ez, hanem az egészség.

2022. jún. 18. 12:03
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
15. Sosem késő változtatni, csak akarat kell hozzá. :)
2022. jún. 18. 12:04
 18/21 anonim ***** válasza:

Minden külsőnél fontos a magabiztosság, mosolygás és kedvesség.

Ezek sokat dobnak mindenkin.

2022. jún. 18. 15:20
 19/21 anonim ***** válasza:
18. Azt vettem észre, le vagyok pontozva mert nem vagyok 100+ kg de mertem ide véleményt írni és merek változtatni.. :(
2022. jún. 18. 16:10
 20/21 A kérdező kommentje:

Nem tudom ki pontozott le.Egyetértek azzal,hogy a kedvesség nagyon fontos.

Imádom a mosolygós,kedves kövér nőket!

2022. jún. 18. 16:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!