Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális ha egy lány csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha egy lány csak szopni jár a pasihoz?

Figyelt kérdés
Nem járnak meg semmi annyi az egész hogy ha szól a pasi akkor megy a csaj, lecumizza, a szájába élvez aztán megy a dolgára. A pasi nem viszonozza sehogy se nyalás se dugás semmi.
ma 13:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Nem tartom normálisnak. F
ma 13:48
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

Normálisnak nem normális, de ha a 2 félnek így jó, akkor kik vagyunk mi, hogy ítélkezzünk 😃 a szopás jó dolog.

28N

ma 13:48
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
Minden csaj kimondottan szeret szopni. Aki azt mondja nem, csak nem meri bevallani magának sem.
ma 13:51
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
Ha jó neki…
ma 13:52
 5/13 anonim ***** válasza:
55%

Én nagyon örülnék egy ilyen lánynak. Tegyük fel valóban őt ez izgatja fel, akár ettől élvez el(?).

Ettől függetlenül én csak így egyoldalúnak érezném, így ha se nyalást, se mást szexuális dolgot nem kérne "cserébe", akkor legalább lelkileg támogatnám, szeretném a kapcsolat keretei között.

ma 13:54
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé egyoldalú, de ahogy a #2-es írja ez rájuk tartozik! Ha nekik így jó akkor egészségükre, ne szólj bele.
ma 14:08
 7/13 anonim ***** válasza:
87%
Ha én lennék a pasi, azért garantáltan többet akarnék.
ma 14:19
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
Aztaa ... milyen szerencsés ilyen lánnyal !!
ma 14:34
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
Furának tűnik, de a csaj része az álomnő kategóriának.
ma 14:57
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen.

Szerintem valamilyen DS alapú kapcsolat lehet ez is.

Amúgy honnan tudsz róla? Az ilyeneket általában diszkréten kezelik.

ma 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!