Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha egy hármasozás után a lány lotyónak érzi magát?
Figyelt kérdés
Egy barátnőmről van szó aki 18 éves és egy pár 25F 24L bevette őt hármasozni. Nagyon élvezte velük a szexet de utólag azt érzi hogy egy lotyó amiért belement ebbe. Hívják megint hármasozni de nagyon fél mi lesz ha kiderül róla, mit fognak gondolni ezek után.tegnap 16:26
1/25 anonim válasza:
Normális. Én is úgy gondolom, hogy az. F
2/25 anonim válasza:
Lehet lotyó, mindenki gondol amit akar, látod ő is.
3/25 anonim válasza:
Mondanám, hogy szívesen meghívom 2-esezni ha szerei a szexet ez után tuti nem lesz rossz érzése :D Amúgy a szexualitás teljesen természetes dolog az hogy ki mit élvez pedig magánügy. Ha valaki felvállalja hogy ő mit szeret a sok idióta megbélyegzi, ha nem vállalja fel akkor meg honnan kéne tudni ő mit szeret mire vágyik. Én szívesen fogadom 2-esre, 3-asra, 4-esre és nem bélyegzem meg, ami nálam történik ott is marad mint vegasban. F. :D
4/25 anonim válasza:
Érthető, mert nagyon stigmatizálva van kb. minden, amit egy nő párkapcsolaton kívül csinál, de reálisan nézve nem tett semmi rosszat.
5/25 anonim válasza:
Berakhatja a pipát: megvolt ez is. Nem lotyó, csak szereti az életet.
6/25 anonim válasza:
Igen, joggal érzi annak magát az aki kipróbálja. 24/N.
7/25 anonim válasza:
Tulajdonképpen csak ellentmondásos karakter. Bevállalta a párral a hármasozást és jol is érezte magát. Akkor meg miért érzi magát erkölcstelennek? Szabadabb a felfogása és keresi azokat a dolgokat amik jok neki. Vállalja magát legalább önmaga elött! Ez tényleg nagyon fontos. Az a része, hogy hátha kitudodik meg ne érdekelje már. Ezt mérlegelhette volna amikor beleegyezett. Ilyenkor már nem tud ellene tenni semmit. Szerintem egy klassz nö lehet.
8/25 anonim válasza:
Kiderül, ki előtt is??? Tartozik bárki másra?
Béjbi' tökmindegy milyen a szexualitásod, van akinek már az is "lotyó" aki nem a nászéjszakán vesztette el a szüzességét. Avagy úgymond az utca embere? Meg akarod kérdezni a járókelőket, hogy mit tetszik gondolni a szexről vagy mi???
Ha mások véleménye érdekel akkor az ő életüket éled nem a sajátodat!
9/25 anonim válasza:
Lehet csak azért mert már közel vagyok a 40-hez és túl nyitott lettem, de szerintem nem. Az ő dolga, inkább most élje ki magát mint később hiányolja ami kimaradt ha már családja van. Egészségére, főleg ha élvezte
10/25 anonim válasza:
Hm nehéz kérdés :D De ha annak érzi magát akkor valszeg az :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!