Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiu-lány párokat kérdeznem, hogy mit szolnátok főleg fiuk ha a barátmőtöket hármasozás közben a másik lány felcsatolhatóssal megakarná dugni és ti már nem férnétek hozzá?
hát vagy:
a, várnék a soromra és addig a másik lány fuvolázik
b, szendvics lenne
c, csak néznék és addig pihennék és drukkolnál
d, felébrednék el elmennék dolgozni mert hétfő reggel van...
Utolso!
Te meg nem voltal harmasban?
négyesben voltam ha az számít, de az már számunkra tömeg, akkor tényleg mindenkivel kell törődni és tényleg nem férsz néha oda.
Hármasnál még kényelmesen tudsz fogdosni, csókolgatni (és a többi), anélkül, hogy zavarj valami nagy eseményt, viszont négyesben olyan mintha valaki mindig kimaradna és rossz dolog mindig a negyedikre is figyelni. Az inkább úgy megy, hogy 2-2 ahol a párok váltogatják egymást.
Egyszer majdnem összejött egy 2 csaj hármas (még mindig bánt, hogy nem jött össze) és ott volt szó erről a felcsatolhatóról. Őszintén, én ilyenkor tényleg csak hátra dőltem volna és élveztem volna a képet ahogy egy csaj dugja a másikat.
Plusz a beszámolókat nézve tök jó a Spitroast, de ha bele van lendülve a lány és élvezi ahogy hátulról kapja akkor csak zavarja ha egy farok van a szájában.
(most esett le, hogy te inkább análra gondolsz)
Igen van amikor a ket csaj annyira egymasal van elfoglalva,hogy ha oda is fernek biztos nem foglalkozna Velem a passziv fel,de ilyenkor En is csak hatradolve figyelem az akciot.
Egyebkent nem az analra gondoltam mert undorodok tole!
Csupan a dugasra de oda nem mindeg ferek a masik lanytol..
Egyebkent mi az a Spitroast??
Ertem!
De nem erre gondoltam.
nem zavarna :)
de a barátnőm kényeztethetne szájjal is, az izgalmasabb lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!