Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti mikor és hogyan ereztetek eloszor vágyat egy masik lany teste iránt?
15 évesen, táborban, legjobb barátnőmet kívántam meg. Ez azóta is fent áll, egyenlőre sajnos tehetetlen vagyok.
18/L
Gyerekkori barátnőmmel játszottunk néha olyat, ami eleggé testiségközpontú volt, amolyan lebutított szexuális jellegű szerepjáték, így előfordult, hogy intimebb helyen végig siklott a kezem a testén, "flörtöltünk" a szerepünk szerint és hasonló apróságok. Ekkor voltam 9-10 év körüli. Amikor már kvázi úgy nézegettem a lányokat, mint a pasik szokták, az 14-15 éves korom körül kezdődött.
22N
16 voltam mikor a barátnőm meg akarta fogni a mellemet. Hagytam neki és egész felizgultam, ahogy megmarkolgatta.
Legközelebb én ajánlottam fel neki, megint simogatta, én is őt, aztán csókolóztunk.
Ez még párszor megismétlődött, aztán elmúlt az újdonság varázsa és visszatértünk a fiúkhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!