Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetesen meg nem erzem a...

18 hetesen meg nem erzem a babam mozogni semmit ez baj? Elso baba. Ti mikor ereztetek az elso babot eloszor?

Figyelt kérdés
Minden kismama korulottem arol aradozik hogy o mar pedig a 13 dik 14 dik hettol biztosan a babat erzi en meg aggodom h en miert nem ? Mult heten voltam vedononel ott szepen volt szivhang de azota sem erzem remelem nincs valami gond. Uh ra csak a 20 dik heten kell mennem.
2016. jún. 4. 09:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
21-22. hét körül éreztem (mellső fali lepény)
2016. jún. 4. 09:51
 2/10 anonim ***** válasza:

Én egyszer valóban éreztem a 13. Héten nagyon enyhén, úgy megrémültem valami miatt, h az adrenalin utána a babát is megmozgatta, de aztán semmi, utána a 17. Héten biztosan 2 napot, majd 18.tól állandóan. Fekve, ill hajnalban először.

Első baba.

Szerintem nem vagy lemaradva.

Mellső fali a placenta? Mekkora a pocid? Én vékony vagyok, azt mondták korán fogom, de mellső, uh a 17 hét reális volt.

Ne aggódj. :)

2016. jún. 4. 09:55
 3/10 anonim ***** válasza:

Én a 18. héttől kezdtem érezni. 19. héten màr az apuka is érezte. A 20. héttől pedig màr minden nap mocorgott.

Első terhességem volt és mellső fali méhlepény.

Lehet, hogy màr te is érezted, de még nem tudtad, hogy a babàd az :)

2016. jún. 4. 10:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Szintén mint az első válaszoló, mellső fali lepény, én a 22. héten, apuka csak a 27-től, nem aggódj
2016. jún. 4. 11:21
 5/10 A kérdező kommentje:
Vekony vagyok es alacsony a pocim meg mar tagadhatattlanul latszik :) ennyi amit irni tudok azt hogy melyen lepeny nem tudom:(. De azer megnyugtattatok remelem hamarosan en is erezni fogom.
2016. jún. 4. 11:52
 6/10 anonim ***** válasza:
17-18. héten. Biztonasn előtte is érezhettem volna nagyon gyengén, csak nem tudtam, h mi az. Utána is kellett 1-2 hét mire mindig tudtam, hogy ő az.
2016. jún. 4. 13:11
 7/10 anonim ***** válasza:

A leleteiden fel kellene, hogy tüntessék, hogy milyen fali placenta. Keresd ki, nekem sem mondták külön.

:)

2016. jún. 4. 13:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Én csak a 20-22. hét körül éreztem biztosan, pedig nagyon próbáltam figyelni rá! Mellső falon tapadt a lepény.

Lehet, hogy a második babánál hamarabb rájönnék, hogy az a mocorgás bizony az lesz - de elsőre nagyon nagyon sokáig nem voltam biztos benne! Aztán kb a 24. héttől indult a buli odabent, és egyfolytában mocorgott :D

2016. jún. 4. 14:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen egyszer éreztem vmit a 16. héten, aztán csak a 21.héttől egyértelműen. Ha azt érzed, mintha kósza puki mozogna beleidben,de nincs "végeredmény", akkor az már a baba :) Nyugi, majd hamarosan érzed te is!

23hkm

2016. jún. 4. 18:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszi csajok azota sem erzek semmit :((
2016. jún. 10. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!