Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális ha egy hármasozás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha egy hármasozás után a lány lotyónak érzi magát?

Figyelt kérdés
Egy barátnőmről van szó aki 18 éves és egy pár 25F 24L bevette őt hármasozni. Nagyon élvezte velük a szexet de utólag azt érzi hogy egy lotyó amiért belement ebbe. Hívják megint hármasozni de nagyon fél mi lesz ha kiderül róla, mit fognak gondolni ezek után.
tegnap 16:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
79%
#20 Amúgy ezzel nem is feltétlenül lenne baj, ha nem tennéd hozzá, hogy téged mennyire izgatnak az általad lotyónak tartott nők, meg nem utalnál rá, hogy tervben van nálad az egyéjszakázgatás. Így csak hipokritának tűnsz.
tegnap 21:04
 22/27 anonim ***** válasza:
34%

Akkor sem fogok feleségül venni egy olyan csajt, akitől csak szexet.

Ez ugyanúgy megvan a másik oldalon is. Akikkel pl. harmasoznak a csajok, (pl. 2 pasi) nem feltétlenül férj és apajelöltek. Arra komolyabb pasit keresnek.

tegnap 21:50
 23/27 anonim ***** válasza:
*akitől csak szexet akarok.
tegnap 21:51
 24/27 anonim ***** válasza:
70%

Miért érdekel téged mások véleménye?

Egyszer egy nagyon közeli lány ismerősöm megkérdezte mit tegyen hasonlo szituban. Mondtam, menj, ha ugy érzed élveznéd. Ne mnej ha ugy érzed nem élveznéd. És nagyon nagyon közeli lány ismerős. Szeretem óvom, de mégis azt szeretném hogy megélje az életet élvezze és legyen sok sok tapasztalata (nem csak szexben, mindenben)

Hidd el, a végén csak azt fogod sajnálni amit nem tettél meg, és nem azt amit megtettél.

tegnap 22:30
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Normálisnak normális, mert ez egy érzés. Viszont szerintem alapvetően nem kellene szégyellnie magát. A szex egy természetes folyamat, az ehhez kapcsolódó vágyak is természetesek. Ha jól érzi magát, akkor nyugodtan folytassa, a társadalmi/vallási prűdséget meg hagyja meg azoknak, akiket érdekel.
ma 09:45
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

Szard le a frusztrált, prűd, erkölcscsősz barmokat! Éld az életet és éld meg azt amit szeretnél! Nagy pacsi, belevaló csaj vagy!

Bár az én párom lenne ilyen!

50F

ma 15:27
 27/27 anonim ***** válasza:
Pff
ma 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!