Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha egy hármasozás után a lány lotyónak érzi magát?
Akkor sem fogok feleségül venni egy olyan csajt, akitől csak szexet.
Ez ugyanúgy megvan a másik oldalon is. Akikkel pl. harmasoznak a csajok, (pl. 2 pasi) nem feltétlenül férj és apajelöltek. Arra komolyabb pasit keresnek.
Miért érdekel téged mások véleménye?
Egyszer egy nagyon közeli lány ismerősöm megkérdezte mit tegyen hasonlo szituban. Mondtam, menj, ha ugy érzed élveznéd. Ne mnej ha ugy érzed nem élveznéd. És nagyon nagyon közeli lány ismerős. Szeretem óvom, de mégis azt szeretném hogy megélje az életet élvezze és legyen sok sok tapasztalata (nem csak szexben, mindenben)
Hidd el, a végén csak azt fogod sajnálni amit nem tettél meg, és nem azt amit megtettél.
Szard le a frusztrált, prűd, erkölcscsősz barmokat! Éld az életet és éld meg azt amit szeretnél! Nagy pacsi, belevaló csaj vagy!
Bár az én párom lenne ilyen!
50F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!