Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van az a sok nudizni lányó jár a nudista
strandokról, akik itt nudistának vallják magukat?
Figyelt kérdés
Tudom nem szexuális téma és a nudizmusnak nincs köze a szexhez, de azért tettem fel itt a kérdést, mert itt mondja a legtöbb lány magáról, hogy ő jár nudista helyekre, szaunákba, strandokra, stb. Viszont az ilyen helyeken alig vannak, még férfiak sincsenek sokan, nemhogy nők, lányok. A szaunákban a nők nyakig becsavarják magukat, a nudista strandok meg konganak itthon az ürességtől, nők többnyire a férjükkel vannak, fiatalok meg szinte sehányan. Ehhez képest itt a gyakorikerdeseken egy egy ilyen jellegű kérdésre a válaszolók többsége azt írja, hogy ő nem szégyenlős és nudista strandra, textilmentes szaunába jár. De hova akkor?
De jobb is így, mert te csak bámulni jársz ilyen helyekre, ami elég gáz. Emiatt nem szeretnek többen menni.
febr. 7. 13:06
2/11 A kérdező kommentje:
#1: Hatalmasat tévedsz. Valószínűleg magadból indulsz ki, és te szoktál bámulni járni, én egyszerűen csak útálom a fürdőruhát és textilmentesen érzem magam a legjobban. Engem nem érdekel a másik, csak azt sajnálom, hogy elfogynak a nudihelyk, mert nem jár oda senki és nincs igényük rá az embereknek. Mindenki egyre prűdebb és emiatt nekem sem lesz lassan hova járni.
febr. 7. 13:19
3/11 anonim válasza:
"Ehhez képest itt a gyakorikerdeseken egy egy ilyen jellegű kérdésre a válaszolók többsége azt írja, hogy ő nem szégyenlős és nudista strandra, textilmentes szaunába jár."
linkelj már néhány ilyen kérdést, mert bennem pont ellentétes kép alakult ki, a gyakorizó nők jelentős része hadilábon áll mindennel ami test és külső, és már egy sima nyári rövidnadrágban is feszeng mások előtt.
febr. 7. 13:28
4/11 anonim válasza:
Éppen dolgoznak még.
febr. 7. 13:42
5/11 anonim válasza:
A rejtély kulcsa ott van, hogy ezek csak lánynak mondják magukat.
Igazából férfiak. A szövegből is lejön.
febr. 7. 13:54
6/11 anonim válasza:
Nem járok nudistára, de kb ötven éve voltam. Szerintem nem sokat változhatott. Hétköznap voltak vagy ketten, hárman, ezekbőltaláld ki, hány a lány? Hétvégeken voltak ott többen. De nem február 7 -edikén. Ilyen fagyban csak a mazochisták járnak strandra. Főleg ki a szabadba.
febr. 7. 14:23
7/11 anonim válasza:
Az itthoni strandokra kb csak a nyugdíjas korosztály megy. Én nagyon el szeretnék menni hasonlóra, de egyrészt nincs kivel, másrészt nem az itthoni strandok vonzanak ha már menni akarok valahova. :D
A szauna meg még ha meztelen is, akkor is van mindenkin törölköző, szimplán azért mert ez a szabály. Legalább is én még soha nem láttam egy szaunában sem meztelen embert úgy, hogy ne lett volna törölköző rajta, ugyan úgy ahogy a szaunamesteren is van.
febr. 7. 16:59
8/11 anonim válasza:
Attól, hogy mindenki szégyenlős, még nem "ez a szabály". Én csak olyan szaunába járok, ahol nincs rám kényszerítve mások gátlása.
febr. 7. 17:13
9/11 A kérdező kommentje:
#7: Pedig rengeteg ilyen hely van. Ahova én járok, ott a férfiak többségén nincs semmi, és még a hölgyek közt is akad olyan, aki nem bugyolálja be magát. Ausztriában, Németországban pedig még sosem láttam törölközőbe csavart embert, ott mindenki normálisan szaunázik és a korosztály átlagéletkora is jóval alacsonyabb.
febr. 7. 17:53
10/11 anonim válasza:
Már nem divat a nudizás. A mai világban már egy spontán kefélés is kockázatos erdei kiránduláson, de még autóban sem, mert ha észrevesznek, tuti hogy már kapcsolják is a kamerát. Nekem nem hiányzik hogy valamelyik szennyoldalon lássam magam dugás közben és gondolom másnak sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!