Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ki mikor és milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ki mikor és milyen szituációban élvezett először gumi nélkül punciba?

Figyelt kérdés
Alkalmi vagy tartós kapcsolatban volt? Terveztétek vagy véletlen volt? Védekezett a lány vagy baj lett belőle? Milyen érzés volt?

tegnap 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:
38%
Tartós kapcsolat 20 évesen. Nem védekeztünk. De ismerni kell a nö ciklusát ehhez. Nem lett baj belőle, Azota is többször volt ilyen de csak tartós kapcsolatban. Ésszel kell csinálni!
tegnap 22:12
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
#1 a naptár módszer a legmegbízhatatlanabb! Mondhatjátok majd a nőgyógyásznál "de hát mi számoltunk" :)
tegnap 22:22
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Házasságban, amikor a feleségemmel belekezdtünk a családalapításba. 26 évesek voltunk akkor.
tegnap 22:29
 4/6 anonim ***** válasza:
A leendő feleségemmel, huszonpár évesen. Nem védekeztünk, követte a ciklusát (ez nem csak naptárat jelent, hanem hőmérséklet mérést és egyéb dolgokat is), nálunk működött, 5 év házasság alatt semmi egyéb védekezést nem használtunk, és csak akkor lett gyerekünk, amikor konkrétan akartuk, nem történt "baleset".
tegnap 23:14
 5/6 anonim ***** válasza:

2: Így van, okosits ki engem, elvégre csak 30 éve kefélek nőket, és több ezerszer voltam velük együtt. De rendben, bevallom, egyszer lett belőle gond. Én szerettem volna megtartani a magzatot, ö nem. Fiatalok voltunk.Egyébként azóta sem tudom akkor hogy lett terhes az exem, mert garantáltan nem élveztem bele,de még együtt is ritkábban voltunk, meg amúgy tűzbe teszem érte a kezem hogy végig a 10 év alatt hűséges volt hozzám. No mindegy, nagyon rég volt.

Ettől függetlenül a naptár módszerben lehet bízni, csak nem kell bele élvezni a nö pinjába. Ilyen egyszerü. Menstruáció után 1-3 napig azért viszonylag nagy biztonsággal meg lehet ezt tenni, illetve menstruáció elött 1-2 nappal.

ma 00:21
 6/6 anonim ***** válasza:

#5 "Egyébként azóta sem tudom akkor hogy lett terhes az exem, mert garantáltan nem élveztem bele,de még együtt is ritkábban voltunk"

Azért lett terhes, mert a naptármódszer megbízhatatlan. Ezzel a mondattal kb te is elismerted.

ma 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!