Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első alkalmat mennyire befolyá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első alkalmat mennyire befolyásolja a gumi?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok vele, hogy közel sem olyan egy férfinak gumiban mint nélküle.

De eső alkalommal mikor nagyon új, nagyon izgalmas az egész mennyi hátrányt jelent ez? Nagyon visszavesz az élményből?

Férfiak válaszai érdekelnek persze tapasztalat alapján.

tegnapelőtt 12:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
10%

Én mindig gumi nélkül szexelek.

Az elsőnél is.

Párszor csináltam azzal is de nekem nem jött be. Nélküle jobb.

Bár az is igaz hogy nem voltam az az egy éjszakás kalandor hogy elkapjak esetleg valamit egy idegen nőtöl.

Mindig barátnőim voltak akiket azért kiismert az ember és biztonságosabb volt azért.

És nem kaptam el semmit.

Mindig azt mondtam gumival szexelni olyan mint szkafanderbe napozni...😁

tegnapelőtt 12:56
 2/23 anonim ***** válasza:
21%
Mindeggy hànyadik alkalom sokat ront rajta...
tegnapelőtt 12:58
 3/23 anonim ***** válasza:
77%
Az "élményböl" semmit nem vesz el, legfeljebb az elérési utat hosszabbitja meg:-). Az pedig elsö alkalomnál általában jol jön.
tegnapelőtt 13:01
 4/23 anonim ***** válasza:
51%

3#

Szerintem vesz el az élményből.

De egyén függő.

Szeretem mikor a hús a hússal érintkezik meg a test nedvvel.

tegnapelőtt 13:09
 5/23 anonim ***** válasza:
4. Elsö (!!) alkalommal komolyan ugy gondolod, hogy csökken az élmény?
tegnapelőtt 13:14
 6/23 anonim ***** válasza:
70%
Dehogy vesz el! Csak a kriplik hisztiznek. Ahogy a "3 írta, csak az "elérési utat hosszabítja meg! Lehet bosszúból lepontozni akinek fáj az igazság!
tegnapelőtt 13:18
 7/23 anonim ***** válasza:
80%

Én szinte csak gumival szexeltem az összes partneremmel, szerencsére egyik se volt ilyen nyafogós majom, hogy jaj ebbe nem érzek semmit, meg lekonyulok, meg szorít. :D Két évig szedtem tablettát az első párkapcsolatomban, de többet ártott mint használt, így soha többet.

Olyan extra vékony óvszerek vannak, hogy nekem az a tapasztalatom, és ezt a férfiak is megerősítették, hogy nem lehet jóformán érezni a különbséget. Ellenben mind a ketten biztonságban vagyunk, az az elsődleges.

tegnapelőtt 13:18
 8/23 anonim ***** válasza:

5#

Oké az elsőnél biztos nem.

Bár nem tudom mert én az elsőt is gumi nélkül csináltam.

tegnapelőtt 13:38
 9/23 A kérdező kommentje:

Na hát sokkal előrébb nem lettem :D

de azért köszönöm

megoldjuk valahogy :)

tegnapelőtt 13:48
 10/23 anonim ***** válasza:
19%

Én konkrétan elélvezni se tudtam. Már attól kimegy a vér a farkamból, hogy ráhúzom azt a műanyag szart. Mintha esőkabátban zuhanyoznál. A szexnek pont a testnedvek keveredése az értelme. Ez adja az izgalmi részét.

A koton a sátán találmánya. A nyugati világ nem véletlenül hanyatlik demográfiailag. A gumi beleszól a természet munkájába. Egy csomó gyerek nem születik meg, akinek meg kéne.

tegnapelőtt 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!