Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első alkalmat mennyire befolyá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első alkalmat mennyire befolyásolja a gumi?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok vele, hogy közel sem olyan egy férfinak gumiban mint nélküle.

De eső alkalommal mikor nagyon új, nagyon izgalmas az egész mennyi hátrányt jelent ez? Nagyon visszavesz az élményből?

Férfiak válaszai érdekelnek persze tapasztalat alapján.

tegnapelőtt 12:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

Ha túl száraz vagy akkor neked jobb gumival.

Van olyan gumi is ami úgymond annyira sem száraz mint a sima.

Ha a pasi figyel rád akkor nem okoz neki gondot, hogy gumit húzzon

tegnapelőtt 14:38
 12/23 anonim ***** válasza:

10. Azért sok dolog fejben dől el, ha valaki nem tud fenntartani egy erekciót attól a vékony anyagtól akkor az nem feltétlen az óvszer hibája. Hanem azé, hogy túlságosan ráfeszül a férfi arra, hogy van rajta valami és arra fókuszál ahelyett, hogy élvezé a szitut. Nekem egyik partnerem se mondta élvezhetetlennek a szexet ennyitől. Sőt olyan is volt akit én szoktatták rá, mert mondtam neki anélkül nem fogunk semmit csinálni aminek a következménye egy gyerek lehet. Érdekes pár hét után már nem volt baja vele, szokni kell kicsit, önkielégíteni benne akár, es akkor minden megy ahogy mennie kell.

A szexnek nem a testnedvek keveredése a lényege, hanem egymás testének élvezése, a testi és lelki kielégülés elérése. Semmi köze a nedvekhez. A férfiak kényelme meg nyafogása vesz rá egy csomó nőt arra, hogy szedjen gyógyszert aztán viselje a számos egészségügyi kockázatát. Mert a férfinak derogál óvszert húzni.

A nyugati világ nem hanyatlik, mindenhol kevesebb gyerek születik ahol az embereknek

-elérhető a fogamzásgátlás

-elérhető az oktatás és a szexuális felvilágosítás

De jó is lenne ha mindenki dugna mint a nyulak, a nem kívánt gyerekek meg mennének az otthonba ugye? Vagy te adsz rá pénzt, hogy mindenki felnevelje a saját gyerekét aki nem kívánt terhességet visel? :) Jó lenne ha pasiként kiszállnál a nők méhéből, 2025 van ez már nem divat szerencsére.

tegnapelőtt 15:10
 13/23 anonim ***** válasza:
58%

Így is úgy is jó lesz. Használj gumit. Persze neked mit számít nem neked kell megszülni a gyereket ha elbénázod mi?

Nem ártana egy kicsit gondolkodni is

Az összes "jaj de rossz a gumi" pasinak súlyos nemibetegségeket kívánok 🤞

tegnapelőtt 15:25
 14/23 A kérdező kommentje:

Kedves 13-as.

Én vagyok a nő 😏😏

És igen nőként is SOKKAL jobban szeretem gumi nélkül csinálni, de nem erre irányult a kérdés.

tegnapelőtt 15:27
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Hiàba van akàrmilyen vékony gumi idióták! Akkor se érzed pl hogy milyen nedves,de persze aki csak gumival dugott mint a lúzerek a prostikkal halvány fingjuk nincs hogy ég és föld a különbség! Erről ennyit.
tegnapelőtt 16:00
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

Kicsit el vagy tévedve.

A szexnek egyetlen funkciója van: a szaporodás, az pedig a testnedvek összekeveredésével történik. Lehet, hogy nem vagy elég tudatos, hogy felismerd ezt, de azért kívánod, hogy egy férfi belédhatoljon a péniszével, hogy megtermékenyítsen. A végső ok ez. Persze mondhatod, hogy te nem azért kívánod...stb, de ez csak azért van, mert nem ismered önmagad. A férfi pedig azért kívánja a szexet, mert izgató számára a nő megtermékenyítése. A szexnek ez a végső oka.

tegnapelőtt 16:20
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

"A nyugati világ nem hanyatlik, mindenhol kevesebb gyerek születik ahol az embereknek

-elérhető a fogamzásgátlás"

De hanyatlik a nyugati világ demográfiailag. Ez egy tény. Az általunk ismert nyugati világnak az utolsó óráit éljük. A nyugat 200 év múlva úgy fog kinézni, mint most a közel-kelet. Koszos, büdös, magas lesz a bűnözés...stb A bűnözés már most is magas köszönhetően az új honfoglalóknak. Menj el Párizsba, és nézd meg, hogy néz ki. Mint egy afrikai város. Már sehol nincs az a fénye, amit a fehér embernek köszönhetett.

tegnapelőtt 16:29
 18/23 Horst ***** válasza:
100%

Én a szüzességemet úgy vesztettem el, hogy használtunk gumit, nem éreztem, azt hogy elvesz az élményből.

Másrészt meg az történt, hogy az egyik pillanatról a másikra mentem el, esélyem sem volt visszatartani, vagy kihúzni. Éppen ezért Kérdező, ha nem védekeztek másként (a megszakítás nem az...) akkor használjatok gumit, ha nem szeretnétek gyereket.

tegnapelőtt 16:35
 19/23 anonim ***** válasza:

Én gumi nélkül jobban szeretem , de gumival is csináltam de az nem olyan.

Sosem volt probléma időben kivettem és kész.

Annyi hátránya van nálam ha nem használom hogy nem tudok a partneremmel együtt elélvezni. Olyan értelembe hogy bele.

tegnapelőtt 18:05
 20/23 A kérdező kommentje:

33 éves vagyok 😁 tisztaban vagyok a vedekezessel :)

Fel eve vagyok egyedulallo igy gyogyszert mar nem szedek, persze barmikor ki tudom iratni.

A sracot annyira ismerem, hogy tudjam, nem ment at a fel varoson. Most ert veget egy 7 eves kapcsolata nemreg igy betegsegektol annyira nek felnek.

Persze van benne nemi riziko, de erosen gondolkozom, hogy megeri :)

tegnapelőtt 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!