Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki lehet valahogy jönni 50+os...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lehet valahogy jönni 50+os pasiként ebből a szégyenletes helyzetből?

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam a "madonna-kuurva komplexusról" és magamra ismertem.

A szex számomra a nő leigázása, testének (ki)használása, ráadásul mivel tele vagyok akaratom ellenére olyan parafíliákkal és aberrrációkkal, ami egy hagyományos, vanillaszexes kapcsolatba nem férne bele, így a szexuális életem önkezűségbe torkollott.

Ugyanakkor nagyon szeretem a meghitt, lelkileg is tartalmas, intim párkapcsolatot, de a nő, akivel párt alkotok, a nő, akit elhalmozok minden jóval és a tenyeremen hordozom, őt nem mocskolnám be a farkammal. Nagyon paradox a helyzet, így én is, amikor először hallottam erről a komplexusról, annyiból megnyugodtam, hogy van ilyen, nem vagyok egyedül. Így most egy eléggé frigid, aszexuális, klimaxos hölgy a párom, akivel mindenben nagyon jól egy húron pendülünk, csak éppen nincs köztünk testiség. Az ösztönvágyak pedig maradnak önkezűlegesen, vagy amíg nem volt párom, fizetősen. Nem egyszerű megélni, de létező dolog.

A kérdésem nem azért lett kiírva, hogy bántó megjegyzéseket kapjak, kérlek is, hogy normális válaszokat írjatok és nem önigazolást keresek, de érdekel, hogy más is van-e így, illetve van értelme tenni ez ellen vagy törődjek bele, hogy így kell már leélni az életemet?

febr. 7. 12:22
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Még egy kis kieg.: ilyen alapon nekem pillanatnyilag nagyon kényelmes is, hogy a párom sem kívánja a szexet, de valahogy érzem, hogy az egész szitu komplexitásában nem normális.
febr. 7. 12:24
 2/14 anonim ***** válasza:
28%
Menj prostihoz
febr. 7. 12:36
 3/14 anonim ***** válasza:
84%

A gyakori egy elég szűk szegmens ahhoz, hogy itt sorstársakra találj.

Ezek a szexuális zavarok nem veled szülelett dolgok, valamiért kialakult így lehet rajta segíteni.

Én a helyedben felkeresnék egy szakembert.

Ő nem fog elítélni, ellenben itt sokan.

febr. 7. 12:38
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
Én nőként voltam hasonlóan. A férjemmel nem tudtam olyan gátlástalan lenni, mint amilyen alapból vagyok, mert úgy éreztem akkor nem tisztelne. Ezért a szex elég unalmas is volt nekem.
febr. 7. 12:41
 5/14 anonim ***** válasza:
38%
Én még a kérdésed sem értem
febr. 7. 12:45
 6/14 anonim ***** válasza:
68%
Az a lényeg hogy széfkefélné a nőket de mégse teszi mert utálja magát emiatt, ezért inkább szexmentes kapcsolatba veri magának
febr. 7. 12:48
 7/14 anonim ***** válasza:
39%
6 Akkor le egyszerűsítve 1 balf@sz
febr. 7. 13:00
 8/14 anonim ***** válasza:
81%

Szintén szakembert keresnék, mert az a fontos, hogy te hogy érzed, miért alakult így és miért van ez a kettősség.

Abban az 1 órában magadra tudsz fókuszálni és a szakember is rád figyel.

febr. 7. 13:05
 9/14 tejjelkifili ***** válasza:
49%
Lefordítom : kérdező szeretőket keres. Akit érdekel íjon neki :D
febr. 7. 13:25
 10/14 anonim ***** válasza:
78%
Egy pszichiáter talán tudna segíteni, de lehet, hogy ő sem.
febr. 7. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!