Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szégyenletes az, ha egy férfi jobb lehetőség híján hivatásos nőhöz megy?
Figyelt kérdés
Nem vagyok túl népszerű a nőknél, amit persze valahol értek, belátom hogy van olyan férfi, akivel biztosan jobb és szebb az élet. Szexkapcsolat egyáltalán nem jöhet szóba, mert ott a külső sokat számít, így abból biztosan kiesek. Emiatt 30 évesen nem tartom akkorra szégyennek, ha havonta egyszer elmegyek egy hivatásos nőhöz.2019. febr. 3. 12:27
1/10 anonim válasza:
Nem tök mindegy, más mit gondol róla?
2/10 anonim válasza:
Ne szégyen, de nem is dicsekednék vele.
3/10 anonim válasza:
Nem szégyen. Senkinek semmi köze hozzà. Én is gondolkodom hogy elmegyek prostihoz. Akiknek jól megy a csajozàs azok is àltalàban dugnak füvel fàval szóval ök se jobbak. Csak egyszer élünk én úgy vagyok vele. Szeretnék én is szexelni egy csinos lànyal.
4/10 anonim válasza:
Azoknak az embereknek akik ebből élnek mennyire szégyenteljes?
5/10 anonim válasza:
Mert a legtöbben nem is a szexért mennek, hanem a hatalomvágyért.
6/10 anonim válasza:
Nézd, volt szexkapcsolatom, komoly barátnőm stb, mégis járok. Miért?
Le teszem a pénzt, szexelunk, nem fog keresni, nem hisztizik mindenen, nem kell vidd ide-oda.
Sokkal tisztább
7/10 alonelyman válasza:
Szerintem az a szégyenletes ha nem megy! És töketlenkedik siránkozik hogy még szűz, na az ilyet jól pofán tudnám verni
8/10 anonim válasza:
Nem szégyen,itt csak egyszer fizetsz.Nincs hiszti,zsarolás,pénzlehúzás,stb.Sokkal jobban jársz egy prostival.
9/10 anonim válasza:
Miért? Szégyenletes az, ha egy férfi jobb lehetőség híján hivatásos nőhöz megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!