Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki lehet valahogy jönni 50+os...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lehet valahogy jönni 50+os pasiként ebből a szégyenletes helyzetből?

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam a "madonna-kuurva komplexusról" és magamra ismertem.

A szex számomra a nő leigázása, testének (ki)használása, ráadásul mivel tele vagyok akaratom ellenére olyan parafíliákkal és aberrrációkkal, ami egy hagyományos, vanillaszexes kapcsolatba nem férne bele, így a szexuális életem önkezűségbe torkollott.

Ugyanakkor nagyon szeretem a meghitt, lelkileg is tartalmas, intim párkapcsolatot, de a nő, akivel párt alkotok, a nő, akit elhalmozok minden jóval és a tenyeremen hordozom, őt nem mocskolnám be a farkammal. Nagyon paradox a helyzet, így én is, amikor először hallottam erről a komplexusról, annyiból megnyugodtam, hogy van ilyen, nem vagyok egyedül. Így most egy eléggé frigid, aszexuális, klimaxos hölgy a párom, akivel mindenben nagyon jól egy húron pendülünk, csak éppen nincs köztünk testiség. Az ösztönvágyak pedig maradnak önkezűlegesen, vagy amíg nem volt párom, fizetősen. Nem egyszerű megélni, de létező dolog.

A kérdésem nem azért lett kiírva, hogy bántó megjegyzéseket kapjak, kérlek is, hogy normális válaszokat írjatok és nem önigazolást keresek, de érdekel, hogy más is van-e így, illetve van értelme tenni ez ellen vagy törődjek bele, hogy így kell már leélni az életemet?

febr. 7. 12:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%
A probléma ott kezdődik, hogy a párod egyáltalán nem akar szexet. Ezek után már tök mindegy, hogy te mit akarsz, mert ezek szerint a normális dolgokat sem kapnád meg. Tehát teljesen mindegy, hogy normális lennél-e, mert akkor is csak szenvednél. Menj el egy szadomazo buliba, vagy keresgélj alkalmi partnert az smpixie-n, illetve keress az életben más olyan dologokat is, amik örömet okozhatnak. Teljesen boldog a párod hozzáállása miatt úgysem lehetsz, arról le kell mondanod.
febr. 7. 13:30
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Vannak, akik vallási okokból szüzen élnek házasságban!
febr. 7. 13:31
 13/14 anonim ***** válasza:
82%
#12: Jó, tudjuk, hogy rengeteg bolond van, nem csak a férfiak közt, hanem a nők közt is, de attól még nem kell a másik fél életét is tönkretenni.
febr. 7. 13:45
 14/14 anonim ***** válasza:
81%
Egy szexuálpszichológus valószínűleg tudna ezen segíteni.
febr. 7. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!