Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szégyenletes néhányak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szégyenletes néhányak szerint hivatásos nőhöz menni?

Figyelt kérdés
Sokkal egyszerűbb, mint állandóan nőkkel beszélgetni és a kedvükre tenni. Csalódni sem kell, a siker biztos.
2018. márc. 22. 20:11
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
Ez mind igaz. Csak épp valahonnan mégis le kell akasztani azt a 15-20 ezret, amit az extrákért elkérnek. Mert egy sima dugás + franciáért minek mennék oda?
2018. márc. 22. 20:18
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ennyi erővel az a szégyenletes, ha valakinek problémát okoz anyagilag akár naponta bérelni 3 puncit...

Egyébként nincs így, de ez pont ugyanolyan, mintha azt mondanák, hogy egy lúzer aki nem tud felszedni egy nőt ingyen.

Másképp gondolkodunk.

2018. márc. 22. 20:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem azzal van baj, hogy hivatásoshoz mész. A baj az, hogy azoknak akik hivatásoshoz járnak (rendszeresen) van egy, hogyis mondjam önsajnáltató "Jajj én olyan szerencsétlen vagyok, nem tehetek róla nem vagyok jóképű/ magas/ gazdag így nem kellek senkinek mert olyan magasak az elvárások..." stílusa (tisztelet a kivételnek) és ez a kísérőtünet nálam legalábbis kiveri a bisztosítékot. Ha nem sajnáltatod magad mellé akkor ahoz és akkor mész amikor akarsz nem az én dolgom.
2018. márc. 22. 20:52
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

Qrvákkal fekszel le, ezt nem kell ragozni.

Nem szeretkezni akarsz, csak jól megdugni valakit.

Nem értem milyen világ ez, hogyha a csaj sok sráccal fekszik le, akkor qrva, de a férfi meg valamiért menő, ha sok lánnyal fekszik le. Szerintem ugyanúgy lenézendő emiatt egy férfi is.

Az nem tetszik az embereknek, hogy nem csak hogy nem kapcsolaton belül szexelsz, de ráadásul tárgyként kezelve a nőt, pénzt adsz a szexért. De akik emiatt lenéznek téged, vagy azt akiről szó van, azok jobban lenézik magát a nőt, amiért árulja magát.

2018. márc. 22. 21:37
 5/8 anonim ***** válasza:

4. Látom nagy feminista vagy, de szerinted nincs joga a nőnek a saját testével azt kezdeni amit akar?

Nehogy azt hidd, hogy éhezés miatt csinálja, durva milliókat keres.

Neki kell a luxus. Különben naugottan mehetne gyárba is, ahogy a szegény, tanulatlan férfiak is.

De amúgy amit írtál nettó hülyeség. Azt is írhatnánk, hogy a csaj galádul kihasználja a férfiak biológiáját és kicsalja a pénzüket... De ez is olyan hülyeség lenne mint amit te írtál.

Szerintem a pasi fizet és kielégül, a nő kinálja magát. Ki van kihasználva?

Szerintem ez így korrekt.

2018. márc. 22. 22:05
 6/8 anonim ***** válasza:
5: Ha ez ilyen jó mindenkinek, akkor mért is tiltja a Btk és bünteti szabadságvesztéssel prostítúció elősegítését?
2018. márc. 23. 05:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Vannak olyan kultúrák, ahol menő lopni, betörni. Mert sokkal egyszerűbb, mint teremteni, létrehozni valamit, ami azelőtt nem volt. Nem tudod véletlenül, miért szégyenletes ez mégis néhányak szerint?
2018. márc. 23. 05:34
 8/8 anonim ***** válasza:

A Btk azért tiltja a prostitució elősegítését, a kerítést, vagyis a striciskedést, mert az egy beteg és rossz dolog, amit nem lehet normálisan ellenőrizni, veszélyes, és az ilyen embereket el kell zárni a társadalom érdekében... Mely társadalom részét képzik a prostik is, amit NEM tilt a btk.

A nőnek joga van árulni a saját testét, de ezt egy másik nő, vagy férfi nem teheti meg, vagyis nem árulhatod más testét részesedésért.

Feminista létedre meg egy kicsit kultúr rasszista vagy.

Mesélnél nekem olyan "kulturákról" ahol pozitív dolog a lopás?

2018. márc. 23. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!