Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szégyenletes, ha lábimádó vagyok?
Leszögezem: csakis az ápolt, igényes női lábak indítanak be.
De valahogy félek felvállalni ezt a szenvedélyem az aktuális partnereim előtt...mert mi van ha gáznak találja, undorodik tőle, vagy épp egy addig rólam felépített kép összeomlik benne?
Ha nem foglalkozok a lábaival, akkor is jó a szex, találok mást bőven ami felizgat, és simán produkálok 1-1,5 órás meneteket.
de ha a lábaira, talpaira, lábujjaira gondolok, vagy épp látom pl kutyapóz közben, onnantól számítva szinte pár perc, és elélvezek.
Exxemmel volt olyan, hogy masszíroztam a talpait, néha elkezdtem nyalogatni szopogatni is, meg a heréimhez tettem a lábujjait és vertem a farkam, gyakorlatilag fél perc alatt végem volt.
Itt neten nagyon megosztó véleményeket olvasok erről.
Szóval mi a jobb? ha felvállalom egy kapcsolatba és esetleg szánalmas leszek, vagy nem is tudom mi...vagy ha titokban tartom, és leszek "normális" férfi....
Nekem is nagyon tetszik az ilyesmi, de azt látom, hogy a sok barom ide jár kiélni magát, ezért a legtöbb emberben az csapódik le, hogy akinek ez tetszik, az egy szerencsétlen, beteg ember, és hogy undorító az egész.
Mivel elég kényes téma, sokan csak itt, és az ehhez hasonló fórumokon találkoznak vele nyíltan kibeszélve, így aztán az itt posztolóké a felelősség, hogy milyen kép alakul ki.
én is ebben látom a gondot...hogy úgy jön le, undorító.
pedig szerintem egyáltalán nem rosszabb mint mikor mondják a nők, hogy őket feétüzeli ha a férfinak testszőrzete van, ha kissé izzadt a teste, vagy éppen amit oly sok nő odavan: a férfi kezek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!