Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szégyenletes, ha lábimád...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szégyenletes, ha lábimádó vagyok?

Figyelt kérdés

Leszögezem: csakis az ápolt, igényes női lábak indítanak be.

De valahogy félek felvállalni ezt a szenvedélyem az aktuális partnereim előtt...mert mi van ha gáznak találja, undorodik tőle, vagy épp egy addig rólam felépített kép összeomlik benne?

Ha nem foglalkozok a lábaival, akkor is jó a szex, találok mást bőven ami felizgat, és simán produkálok 1-1,5 órás meneteket.

de ha a lábaira, talpaira, lábujjaira gondolok, vagy épp látom pl kutyapóz közben, onnantól számítva szinte pár perc, és elélvezek.

Exxemmel volt olyan, hogy masszíroztam a talpait, néha elkezdtem nyalogatni szopogatni is, meg a heréimhez tettem a lábujjait és vertem a farkam, gyakorlatilag fél perc alatt végem volt.

Itt neten nagyon megosztó véleményeket olvasok erről.

Szóval mi a jobb? ha felvállalom egy kapcsolatba és esetleg szánalmas leszek, vagy nem is tudom mi...vagy ha titokban tartom, és leszek "normális" férfi....

2017. aug. 16. 08:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Nyugodtan vállald fel...ha egy nő szeret, akkor fokozatosan adagolva biztosan nem fogja zavarni...
2017. aug. 16. 09:09
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Te is tudod a választ. Szép lassan kell rávezetni a témára, és ha elutasító, akkor lépned kell, mert ha vele nem tudod kiélni a vágyaidat, akkor máshol fogod. Rengeteg csaj van aki úgy van vele hogy nem különösebben szereti, de megteszi szó nélkül ha a barátja erre vágyik, szóval nem kell nagyon ráparázni. A legtöbb lábfétises emberrel az a baj, hogy rettentően be vannak feszülve ha előjön a dolog, és egy csajnál ez sosem jó pont. Lazán kell kezelni és ő is laza lesz. Ennyi :)
2017. aug. 16. 09:29
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyon tetszik az ilyesmi, de azt látom, hogy a sok barom ide jár kiélni magát, ezért a legtöbb emberben az csapódik le, hogy akinek ez tetszik, az egy szerencsétlen, beteg ember, és hogy undorító az egész.

Mivel elég kényes téma, sokan csak itt, és az ehhez hasonló fórumokon találkoznak vele nyíltan kibeszélve, így aztán az itt posztolóké a felelősség, hogy milyen kép alakul ki.

2017. aug. 16. 13:04
 4/14 A kérdező kommentje:

én is ebben látom a gondot...hogy úgy jön le, undorító.

pedig szerintem egyáltalán nem rosszabb mint mikor mondják a nők, hogy őket feétüzeli ha a férfinak testszőrzete van, ha kissé izzadt a teste, vagy éppen amit oly sok nő odavan: a férfi kezek...

2017. aug. 16. 13:23
 5/14 Barbie0022 ***** válasza:
93%
Nincs ezzel baj. Nekem is volt pasim, aki imádta a lábaimat. Én pedig megszerettem, hogy a lábaimmal is törődik. Ebben nincs semmi szánalmas. Ha van párod akivel szeretitek egymást, nyugodtan mondd el neki ezt és foglalkozz a lábaival mindkettőtök örömére.
2017. aug. 17. 02:19
 6/14 Valaki88420 ***** válasza:
Ez jó dolog. Semmi szégyellni való nincs rajt. Én pl szeretem ha lábbal simogatjak a szerszámok.
2017. aug. 17. 08:53
 7/14 anonim ***** válasza:
85%
Egy fétis csak addig fétis, amíg nem találsz rá partnert.
2017. aug. 17. 14:36
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan olyan természetes dolog, mint bármi más. Egy idő után el is várják a nők, hogy imádják őket a fülük hegyétől a lábuk ujjáig. Az internet korszak előtt egy ismert közéleti szereplő írt a szexuális élményeiről, és valahogy úgy fogalmazta meg, ha a fent említett örömökben részesül a barátnő, akkor könnyebben leküzdi a gátlásait. Az hiszem, van benne igazság.
2017. aug. 17. 15:15
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem smoking fetish-em van a lábon kívül, szerintem a lábfétis felvállalásával semmi gond nincs. :D
2017. aug. 18. 00:17
 10/14 anonim ***** válasza:
76%
Nincs ezzel semmi gond, sok ember durvább dolgokról fantáziál, egyáltalán nem beteg. Aki ezt beteg dolognak tartja, az szerintem képmutató és prűd. És amelyik csaj ezzel nem tud együtt élni azzal ne is gyere össze. Mert az vagy annyira álszent, hogy még maga előtt sem vállalja fel a vágyait, vagy érdekes módon csak a sajátjait nem tartja betegnek.
2017. aug. 22. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!