Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szégyenletes, ha lábimádó vagyok?
Leszögezem: csakis az ápolt, igényes női lábak indítanak be.
De valahogy félek felvállalni ezt a szenvedélyem az aktuális partnereim előtt...mert mi van ha gáznak találja, undorodik tőle, vagy épp egy addig rólam felépített kép összeomlik benne?
Ha nem foglalkozok a lábaival, akkor is jó a szex, találok mást bőven ami felizgat, és simán produkálok 1-1,5 órás meneteket.
de ha a lábaira, talpaira, lábujjaira gondolok, vagy épp látom pl kutyapóz közben, onnantól számítva szinte pár perc, és elélvezek.
Exxemmel volt olyan, hogy masszíroztam a talpait, néha elkezdtem nyalogatni szopogatni is, meg a heréimhez tettem a lábujjait és vertem a farkam, gyakorlatilag fél perc alatt végem volt.
Itt neten nagyon megosztó véleményeket olvasok erről.
Szóval mi a jobb? ha felvállalom egy kapcsolatba és esetleg szánalmas leszek, vagy nem is tudom mi...vagy ha titokban tartom, és leszek "normális" férfi....
Utolsó: egy jó lábimaádó srác meg tudná ezt változtatni, hidd el. Nekem több partnerem is teljesen felizgult attól, ahogy a lábaoval foglalkoztam, csak boka alatt.
Kérdezö: a barátnödet vezesd rá, a világ véleményével meg ne törödj. Az emberek felszínesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!