Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szégyenletes, ha lábimád...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szégyenletes, ha lábimádó vagyok?

Figyelt kérdés

Leszögezem: csakis az ápolt, igényes női lábak indítanak be.

De valahogy félek felvállalni ezt a szenvedélyem az aktuális partnereim előtt...mert mi van ha gáznak találja, undorodik tőle, vagy épp egy addig rólam felépített kép összeomlik benne?

Ha nem foglalkozok a lábaival, akkor is jó a szex, találok mást bőven ami felizgat, és simán produkálok 1-1,5 órás meneteket.

de ha a lábaira, talpaira, lábujjaira gondolok, vagy épp látom pl kutyapóz közben, onnantól számítva szinte pár perc, és elélvezek.

Exxemmel volt olyan, hogy masszíroztam a talpait, néha elkezdtem nyalogatni szopogatni is, meg a heréimhez tettem a lábujjait és vertem a farkam, gyakorlatilag fél perc alatt végem volt.

Itt neten nagyon megosztó véleményeket olvasok erről.

Szóval mi a jobb? ha felvállalom egy kapcsolatba és esetleg szánalmas leszek, vagy nem is tudom mi...vagy ha titokban tartom, és leszek "normális" férfi....

2017. aug. 16. 08:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem szégyenletes,semmi baj nincs ezzel, ha az ember tudja hol a határ.L.
2017. szept. 12. 10:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi probléma. Én pl imádom, amikor a barátnőm felveszi a rózsaszín szőrös mamuszát, imádom, ahogy hozzáér a fenekemhez szex közben.
2017. szept. 12. 12:36
 13/14 anonim ***** válasza:
minden no maskepp all ehhez a dologhoz.. en nagyon utalom a labakat bokatol lefele.. folotte azt csinalhatnal veluk ami jol esik.. de engem nagyon lehaangol ha valaki tapizza a labfejem a labujjaim..
2017. szept. 21. 08:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Utolsó: egy jó lábimaádó srác meg tudná ezt változtatni, hidd el. Nekem több partnerem is teljesen felizgult attól, ahogy a lábaoval foglalkoztam, csak boka alatt.

Kérdezö: a barátnödet vezesd rá, a világ véleményével meg ne törödj. Az emberek felszínesek.

2017. okt. 14. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!