Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon szégyenletes dolog,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szégyenletes dolog, hogy 23 éves koromra még egy randim, sőt egy flörtöm sem volt nőkkel?

Figyelt kérdés

Komoly önörtékelési gondokkal küzdöm, brutális önbizalomhiánnyal... Olyan szintű volt, hogy azt gondoltam, nálam még a fogatlan Jóska is jobb parti. Az a gondolat is átfutott az agyamon, hogyha én maradnék az utolsó férfi a földön, akkor sem kellenék a nőknek, inkább egymással csinálnának. Az is az egyik kedvenc feltételezésem volt, hogy a nők előbb lesznek leszbikusok, mintsem hogy velem kezdjenek valamit.

Egy pozitív dolog azért történt velem, ami rosszul indult. Egy strandröplabdapálya közelében jártam. Csupa lány volt, de nem volt meg két csapat. Az egyik csapat eggyel kevesebb személyt számolt volna, ha én nem mentem meg a helyzetet. Először elnem akartam hinni, valamilyen szivatásnak gondoltam. Az egész testem remegett, olyan volt, amikor egy újonc katona átesik a tűzkeresztségen. Valahogy sikerült ezen felülkerekedni, pontosan nem tudom, hogyan. Aztán észrevettem körülöttem, hogy ezek a gyönyörű lányok itt körülöttem nagyon kedvesek, s nem bántanak egyáltalán. Egyikük nagyon is mosolygott rám egész végig. Ez néhány napja történt.

Régen sokat csúfoltak, mert nagyon szégyenlős voltam, főleg a lányok. A fiúk csak összevertek, vagy elvettek tőlem valamit, de a tinilányok a lelkemet támadták. Mindig azt gondoltam, hogy egynek sem lehetek elég jó, ez kizárt, mind kiröhögne. Ez egyre csak rosszabb lett.

Kikerülve a nagyvilágba totálisan hanyagoltam a csajozást. Eleinte ment, messze elkerültem őket, ha a járdán jött velem szembe akár egy is, egyből átmentem a másik oldalra. Ha a buszon feltűntek, akkor inkább kerestem egy nők nélküli kis zúgot a járművön. Ha mindenhol voltak nők, akkor, inkább leszálltam, gyalog folytattam utamat. Még a kislánytól, az öreg nénitől, meg a rokonoktól is féltem.

Az utóbbi időben egyre erősebb lett a libidóm, ami gáz. Eddig kordában tartottam, most állandóan recskáznék.

Ennek az is az oka lehet, hogy piedesztálra emeltem a nőket? Kerültem őket, hogy megóvjam őket is tőlem, meg magamat is tőlük.

Most, hogy ért egy pici pozitív hatás, s fellobbant a libidóm, fogalmam sincs, hogy hogyan kezdjek ebbe bele, főleg úgy, hogy továbbra sem hiszek magamban.

2017. aug. 13. 23:24
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem a betegesség határait súrolod. Jó lenne elbeszélgetned valakivel, aki tud segíteni.
2017. aug. 13. 23:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Recskázz haver, természetes dolog. Szórd a magvaidat! Szórd megállás nélkül! Lövelld ki zsepibe, wc papírba vagy csak úgy szabadon! És közben... gondolj a pénzre! ;)
2017. aug. 14. 00:07
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Hallod ember nálad nagy bajok vannak. Nekem se volt még csajom, többnyire nem vonzom a csajokat, ritka akinek bejönnék, külsőre velem nincs baj, képes lennék magamat megvldeni ls kiállni magamért, nem úgy mint te, nem remegek be ha így csajok közé kerülök. Szóval nem az hogy szégyenletes, ez már valami pszichés betegség lehet.
2017. aug. 14. 07:26
 4/5 anonim ***** válasza:
93%
Az más dolog, ha valakinek nem jön össze , éa megint más, ha betegesen fél a másik nemtől...szerintem nem normális, ahogy viselkedsz. Pszichológust javasolok...ettől valahogy szabadulj meg, mert lemaradsz az ÉLETRŐL.
2017. aug. 14. 10:02
 5/5 Diavolino44 ***** válasza:
90%

Nem szegyenletes, de ha igy folytatod, akkor a szuzen fogsz meghalni.

A vilagot nem fogja erdekelni, hogy te mennyire bena vagy. Ha te nem kezdesz el valtozni, akkor mas nem fog erre kenyszeriteni.

2017. aug. 14. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!