Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi nőnél szégyenletes már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi nőnél szégyenletes már bepróbálkozni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hány visszautasítás számít cikinek egy "közegben"?
2015. nov. 6. 09:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha komolyan tetszik a lány, akkor számomra már egy is sok.Ha csak játék, akkor nincs határ.
2015. nov. 6. 09:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Hogy érted az egy "közeget"? Egy baráti társaság, vagy egy osztály? Ebben az esetben kettőnél többször nem érdemes, mert elterjed, hogy ez a csóka minden nőnél bepróbálkozik, és már élből visszautasítanak. Meg olyan is van a nőkben, hogy már az összes nőnél bepróbálkozott, de nem kellett nekik, most meg már én is jó vagyok, hát nem leszek szamár.

Ellenben ha nem ismerik a nők egymást, akkor végtelen a szám, ahánynál be lehet próbálkozni.

2015. nov. 6. 09:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg a részeg kollégámat, ami egy szép szombat estén minden csajnál bepróbálkozott aki táncolt. Miután elég százalék volt az alkohol a vérében már nem is próbált beszélni, csak rámarkolt a fenekükre.

Szörnyű volt nézni, ahogy megy a tánctéren és már mindenki menekül előle. De meglepő módon egyetlen pofonba se futott bele kb. 2 óra alatt.

2015. nov. 6. 11:24
 4/5 anonim ***** válasza:

1. Szerintem aki így gondolkozik, annak nagyon kevés nővel van dolga az életben.

2. "Egy közegben." Azért nem mindegy, hogy bepróbálkozol minden kolléganődnél mondjuk, vagy pedig ismeretlen lányokhoz mész oda.

3. Most ha én azt mondom, hogy már 800 nőnél próbálkoztam az életben és abból 50-et megdugtam, akkor szégyenletes szar vagyok, amiért volt már 750 elutasítás az életemben? (Igaz, mellé szexeltem 50 nővel.) Látod, nem mindegy.

2015. nov. 6. 14:51
 5/5 anonim ***** válasza:

ha pl elmegyek bulizni, disco stb, akk kb 3 csaj ig megyek el.

ha 3. is kikosaraz, akkor azt mondom h inkább leiszom magam mint állat :D

24/F

2015. nov. 9. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!