Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes lenne bepróbálkozni?
Figyelt kérdés
Nemrégiben voltam a hölgynél, és mindenképp menni szeretnék még, de sajnos letörölte magát az oldalról, de a száma még megvan. Szerintetek érdemes lenne még megpróbálni felhívni, vagy nem?2015. aug. 13. 23:44
2/7 anonim válasza:
Egy próbát megér, ha más nem nem vállal már téged.
3/7 anonim válasza:
Persze, nem szabad feladni. Mi lett volna velünk ha nagyapád feladja a harcot sztálingrádba? Akkor nem döglött volna meg 1 orosz se. Ejj ne legyél nyámnyila nekem.
4/7 anonim válasza:
Próbáld meg, lehet nem is él már a szam. Ez nekik a munkás számuk szokott lenni, lehet át települt másik településre mert itt nem volt annyi vendég, vagy abbahagyta mind a kettő esetben számot változtat :)
6/7 anonim válasza:
Én tudom a pontos választ a kérdésedre.
A csaj nem tűnt el nagy eséllyel. Csak felfüggesztik ilyenkor a hirdetést. Nyaral, vagy pincérkedik Dubaiban stb... ha bentvolt kedvencekben a hirdetés Beszin vagy Rosszon, akkor meg fogod találni. Beszinél megnézheted a nem aktív hirdetőket is.
Az van, hogy nem olcsó ám ezeken az oldalakon hirtetést feladni, úgyhogy szüneteltetik a cuccost. Főleg ha nem akar napi 8millió telefont, mikor regeneráltatja a pufira dugott muffját a horvát tengerparton.
7/7 anonim válasza:
Egy próbát megér. Rengeteg oka lehet amiért nincs fent az oldalon, előttem leírtak néhányat. Olyan is előfordul, hogy 1-2 hét után kimegy külföldre, vagy diáklányoknál nem ritka, hogy inkább csak 1-2 támogatóval találkozgat ha abból összejön neki a tandíjra, lakásbérlésre és bulizásra elegendő összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!