Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szep lanyoknal erdemes beprobalkozni?
Talaltam egy illeto lanyt aki brutal jol nez ki de tartok tole hogy o is csak valogat a fiuk kozott ahogy a szebb lanyok szoktak. Mar volt ilyen lannyal dolgom ugyhogy nem csinalnek magambol ismet hulyet. A kepei illetve megnyilvanulasai alapjan nem egy nagykepu liba bar abban biztos vagyok hogy tudja az adottsagait. Igy en egy atlagos fiukent nemtudom hogy beprobalkozzak-e nala...
Nektek hasonlo helyzet? Barmilyen tanacsot, tapasztalatot szivesen fogadok!
19/F
Huhh jo ezt hallani. :)
Es nalad ez az "erdekes" mit takar?
Bunkok vagy nagyon gazul kinezo embert?
mondjuk ugy hogy taho pawak akiknek kell meg egy trofea apuci nyaralojaba.
undorodom toluk..
volt ronda is.. de a bensojet nem tudtam elviselni.. bizalmatlan volt es feltekeny mindenre ami megmozdul! elkezdett egyszer bogni mert azt mondtam neki h torodjon bele hogy madnak is tetszek.
ugy gondolom ezek utan egyertelmu.
1-es voltam
A tényleg nagyon szépeknél abszolút felesleges.
Ha nem vagy a felső 3-5%-ban, elhajtanak mint a legyet, azt is elég bunkó és/vagy flegma stílusban.
Úgyis tudják, hogy ha kicsit is kedvesebbek máris próbálkozik náluk 300 "lúzer", így pedig csak az önbizalomtól és egótól túlfeszülő pasik nyomulnak, akiket pont abba az intervallumba sorolnak akik bejönnek nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!