Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lindom masszázs szalonban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lindom masszázs szalonban voltatok? Hasonló helyen esetleg? Szexmentes domina helyre gondolok.

Figyelt kérdés

febr. 7. 12:28
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Senki nem volt olyan szalonban, mert nincs olyan, hogy lindom masszázs.
febr. 7. 13:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez a hely neve ha beirod a googleba, 5 masszor van ott, tapasztalatot szerettem volna kerdezni :)
febr. 7. 14:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Yoni?
febr. 7. 15:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Annyira nehéz elképzelnem, hogy valaki, aki profi szolgáltatót keres, az miért nem annál keresi, aki sok éve ezzel foglalkozik, miért feltételezi, hogy egy ilyen helyen fogja megtalálni? Annyira látszik, hogy ezek semmit nem tudnak, csak összeszedtek pár infót, és máris szakértőnek képzelik ettől magukat. Jó lesz az így is, nem kell tudni a pszichológiai hátteréről, nem kell érteni ahhoz, milyen egy jól felépített szeánsz… csak kell néhány éppen nagykorú csaj, mutassanak jól a fotókon, kerüljenek fele annyiba, mint egy olyan domina, aki magáévá tette az egész témakört, és hozzáértő profi… és ennél több nem is kell? Ezeknek a lindomos lütyőkéknek saját rendes cipőjük sincsen, ugyanabban vannak lefotózva, szánalmas. Annyira buta ez az egész hely. Szerintem ide azok mennek, akik pl. Nike cipőre vágyva, megelégszenek a Mike hamis vacakkal, az is cipő, ugyebár…
febr. 9. 02:17
 5/6 anonim válasza:
Én jártam már ott többször is, nekem kellemes élmény volt. Igaz nem egy domina stúdió végtelen mennyiségű kínzó eszközzel és bdsm bútorokkal, viszont egy jól szituált hely ahol a klasszikus soft és keményebb domina játékok simán kivitelezhetőek. Több lányt is kipróbáltam már, van olyan akihez rendszeresen is megyek. Szerintem tekintve, hogy a hely még elég friss, (azt hiszem tavaly jött létre) nagyon jó hely annak aki szereti az ilyen játékékokat vagy kezdő. Voltam simma masszázson is, üdítő volt de én a fetish világot élvezem igazán szóval az egyszeri alkalom volt. Aki a zsigerből lenéző, karót nyelt domina csajokat szereti tényleg nem ezt a helyet ajánlanám mert akiknél voltam eddig azok tök lazák, jó fejek de határozottak voltak. Nekem árban is jobban megéri mint egy stúdiós szeánszot leszervezni és egyszerűbb is. Számomra 10/10*
febr. 21. 15:55
 6/6 LindomMassage válasza:

Ötöske, köszi a jelzést!

Négyeske:

Először is, amit írsz, teljes egészében hamisítatlan szalmabáb érvelés: olyan képet festesz rólunk, mintha azt állítanánk, hogy veterán dominákkal egy szinten vagyunk, holott soha nem mondtunk ilyet, és meg is lepne, ha bárki épelméjű embernek eszébe jutna ilyesmi a weboldalunkat böngészve. A LinDom Massage nem egy klasszikus domina-stúdió. Ez nem azt jelenti, hogy bármit is lesajnálunk a BDSM komolyabb, mélyebb világából, csupán más élményt és környezetet nyújtunk.

Másodszor, nevetségesen felszínes előítélet, ahogy bármi tapasztalat nélkül ilyen magabiztossággal úgy fested le a kolléganőinket, mintha ők valami utcáról összeszedett, zéró EQ-val rendelkező NPC-k, agyatlan biodíszletek lennének, nulla tudással, érdeklődéssel és fejlődőképességgel. Nemcsak szaktudásuk és folyamatos képzésük van (igen, tanulunk, eventekre járunk, pszichológiai és safe-play hátterekkel is foglalkozunk), hanem emberileg is azon a szinten vannak, hogy professzionális módon oda tudjanak figyelni a vendégek igényeire és határaira. Nem bohóckodnak, nem alibiznek, nem esnek túlzásokba, hanem szeretnék minél jobban és biztonságosabban átadni azt az élményt, amiért a vendég jön.

Harmadszor, a vendégkörünk közel sem csak könnyed, finomkodó élményeket keres. Akadnak olyanok is, akik kifejezetten kemény, szadista játékra vágynak, és bizony meg is kapják nálunk azt a szintet, amit szeretnének. Emellett persze vannak, akik most kóstolnak bele a BDSM vagy a dominancia világába, és nekik inkább egy fokozatos, biztonságos kezdés szükséges, amit egy könnyedebb környezetben kevésbé félnek kipróbálni, mint egy látszólag szigorú úrnőnél. A pszichológiai játék sem valami erőltetett, betanult sablon nálunk: minden kolléganőnk a saját személyiségéből, tapasztalataiból és valódi érzelmi intelligenciából építi fel a dinamikát, így minden szeánsz hiteles és egyedi, nem betanított futószalag munkások. Mi örömmel alkalmazkodunk a különféle igényekhez – a legfontosabb a konszenzus, a testi-lelki biztonság és az, hogy mindenki jól érezze magát a saját határain belül (vagy azokat épp kicsit tágítva).

Végezetül, a szexualitás, és különösen a BDSM rendkívül sokszínű – ahogyan az emberek és az igényeik is. Tudjuk, hogy léteznek életvitelszerű dominák, több évtizedes tapasztalattal, és teljes tisztelettel elismerjük az ő munkájukat. Mi sem állítottuk soha, hogy az ő helyükre pályázunk. Mi az élményszolgáltatások széles skáláján kínálunk olyan lehetőséget, ahol a masszázs, az erotika és a dominancia elemei rugalmasan összeérhetnek – kezdőbb és haladóbb vendégeknek egyaránt. A lényeg, hogy minden vendég megtalálja azt, amire vágyik.

Azt viszont eltaláltad, hogy saját, vállalható cipőnk nincsen: havonta kimegyünk portyázni, és ha szerencsénk van, a kukákból vagy az iszapszentgilisztás melletti illegális hulladéklerakóból ki tudunk túrni valami nagyon szépet közös használatra. Ha nincs szerencsénk, akkor csak alvó hajléktalanok lábbelijét lopjuk le – de azok ugye nem megfelelőek fényképezéshez, azokat utcai cipőknek használjuk... :/

Kellemes hétvégét kívánunk kutyapórázon,

– A Lütyőkék

febr. 21. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!