Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első négyes szex? Egymás előttivel kezdődött vagy mindjárt párcsere volt?
Mi anno 2 másik párral, akikkel alapból nagyon jóban voltunk, megállapodtunk, hogy egymás párjaival összejárhatunk kötetlenül szexelni. Többes szex nem vonzotta egyikőnket sem. Abban egyetértettünk, hogy egy szexuális együttlét egy férfiről és egy nőről szólt, viszont nagyon jó volt egy kis változatosság, hogy a barátnőm mellett két másik lánnyal is rendszeresen szexeltem. Nyilván a barátnőm is szexelt a 2 sráccal, de erre szerencsére nyitott volt mindenki. Egy ideig nagyon jól működött, de sajnos az egyik kapcsolat szétesett (nem tudjuk, hogy emiatt vagy alapbol is vége lett volna) és abbamaradt a dolog.
25 és 30 év közötti volt mindenki
1-es
Spontán alakult ki, vagy le volt szervezve?
Mi rögtön párcserével kezdtünk. Rossz ötlet volt! Barátnőm pasija ahogy belém hatolt, abban a pillanatban elsült. Utána használhatatlan volt, csak nézte ahogy az én pasim felváltva megkefélte az ő párját és engem.
Sz@rul éreztem magam, mert így nem volt fair, barátnőm sokkal jobban járt mint én! Közben pedig evett a féltékenység is, mert totál rágerjedt a barátom és nagyon meghágta, úgy, ahogy engem még sosem!
Ez 10+éve történt, fiatalok voltunk, 22-23 évesek. De én többet nem mentem bele 4-esbe azóta sem.
34N
Mi kizárólag swingerben szoktunk mókázni - adott a hely, az idő, a feltételek és ugyanazért van ott egy csomó másik pár. Nem kell semmit levelezgetni, egyeztetgetni rögtön face to face 100% kamumentesen lehet ismerkedni.
Mi szoktuk elkezdeni egymással és vagy csatlakoznak más párok (előtte megkérdezik csatlakozhatnak-e), vagy mi megyünk oda másokhoz. Nincs variálás csak nettó élvezet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!