Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nyaralások során akiknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyaralások során akiknek "csak úgy alakult" négyes, v. hármas, de inkább négyes szex, azoknál ez hogy tudott csak úgy kialakulni? El nem tudom sem a helyzetet, a folyamatos célozgató szövegeket, sem a helyszínt képzelni, h. ez tervezetlenül kialakul.

Figyelt kérdés
Biztos vagyok benne, hogy ehhez sok-sok előzmény tartozik (ezen lépésekre, célozgatásokra, hangulatfokozásra, stb. kérdezek rá), de úgy körülbelül semmit nem tudok elképzelni, hogy hogyan lehetne ilyesminek - akárkinél is ezen a planétán - "csak úgy" kialakulnia...

tegnap 23:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A párommal (ő huszonhét, én huszonöt) idén kerültünk ilyen helyzetbe. Este egy tengerparti bárnál beszélgettünk és iszogattunk, amikor odajött egy férfi (kb. harmincöt körül lehetett) és elég hamar a lényegre tért: mindkettőnket szexinek talál és ha érdeklődünk, szívesen kényeztetne minket az éjszaka folyamán, cserébe nem vár semmit. Egy újabb ital alatt megbeszéltem a párommal, hogy mi legyen és mindketten kíváncsiak voltunk. Belementünk a dologba. Először kinyalt engem, majd leszopta a páromat, majd kivertük neki. Elég fura volt, hogy ennyire csak ránk fókuszált, de normális és helyes volt, és ehhez ennyi elég volt.
tegnap 23:57
 2/3 anonim ***** válasza:
49%

Itthon is rendszeresen többesezünk, járunk klubokba, egyszerűen zsigerből megérzed a másik pároson hogy ők is benne vannak a tutiba. 1-2 elejtett szóból, mozdulatból már lehet látni.

Ha párcserézni akarsz ahhoz nem kell külföldre menni, a legnagyobb - párcserében különösen erős - klubban szombatonként 50-60 pár is lent van. S ők sem kártyázni mennek oda :)

ma 01:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Régóta kerestünk, de nem találtunk alkalmas párt a négyeshez.

Szállodában a vacsoránál egy asztalhoz ültünk egy tök idegen párral.

Beszélgettük a kötelezőt, de tíz perc múlva már a szex volt a téma.

Vacsora utánra meghívtuk a szobánkba, hogy folytassuk a dumcsizást.

Jöttek is 2 pezsgővel, fürdőköpenyben, amitől egy laza mozdulattal meg is váltak...

Mi sem voltunk túlöltözve.

Irtó strapás 3 éjszakánk volt! (nem is számítottunk ennyire gátlástalan párra, de magával ragadtak a történések - minden tabut sikerült megdöntenünk.)

ma 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!