Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nyaralások során akiknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyaralások során akiknek "csak úgy alakult" négyes, v. hármas, de inkább négyes szex, azoknál ez hogy tudott csak úgy kialakulni? El nem tudom sem a helyzetet, a folyamatos célozgató szövegeket, sem a helyszínt képzelni, h. ez tervezetlenül kialakul.

Figyelt kérdés
Biztos vagyok benne, hogy ehhez sok-sok előzmény tartozik (ezen lépésekre, célozgatásokra, hangulatfokozásra, stb. kérdezek rá), de úgy körülbelül semmit nem tudok elképzelni, hogy hogyan lehetne ilyesminek - akárkinél is ezen a planétán - "csak úgy" kialakulnia...

jan. 14. 23:15
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
A párommal (ő huszonhét, én huszonöt) idén kerültünk ilyen helyzetbe. Este egy tengerparti bárnál beszélgettünk és iszogattunk, amikor odajött egy férfi (kb. harmincöt körül lehetett) és elég hamar a lényegre tért: mindkettőnket szexinek talál és ha érdeklődünk, szívesen kényeztetne minket az éjszaka folyamán, cserébe nem vár semmit. Egy újabb ital alatt megbeszéltem a párommal, hogy mi legyen és mindketten kíváncsiak voltunk. Belementünk a dologba. Először kinyalt engem, majd leszopta a páromat, majd kivertük neki. Elég fura volt, hogy ennyire csak ránk fókuszált, de normális és helyes volt, és ehhez ennyi elég volt.
jan. 14. 23:57
 2/10 anonim ***** válasza:
69%

Itthon is rendszeresen többesezünk, járunk klubokba, egyszerűen zsigerből megérzed a másik pároson hogy ők is benne vannak a tutiba. 1-2 elejtett szóból, mozdulatból már lehet látni.

Ha párcserézni akarsz ahhoz nem kell külföldre menni, a legnagyobb - párcserében különösen erős - klubban szombatonként 50-60 pár is lent van. S ők sem kártyázni mennek oda :)

jan. 15. 01:48
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Régóta kerestünk, de nem találtunk alkalmas párt a négyeshez.

Szállodában a vacsoránál egy asztalhoz ültünk egy tök idegen párral.

Beszélgettük a kötelezőt, de tíz perc múlva már a szex volt a téma.

Vacsora utánra meghívtuk a szobánkba, hogy folytassuk a dumcsizást.

Jöttek is 2 pezsgővel, fürdőköpenyben, amitől egy laza mozdulattal meg is váltak...

Mi sem voltunk túlöltözve.

Irtó strapás 3 éjszakánk volt! (nem is számítottunk ennyire gátlástalan párra, de magával ragadtak a történések - minden tabut sikerült megdöntenünk.)

jan. 15. 05:06
 4/10 anonim ***** válasza:
74%

Szlovéniai nyaralás, a hét első felében rafting, kanyoning és hegymászás volt tervezve a második felében tengerparti semmittevés.

A raftingot és kanyoningot ugyan az a csapat szervezte és ott kerültünk össze egy korunkbeli párral. Ment végig az a finom csipkelődés, a szállásunk 2 utcányira volt így megbeszéltük hogy este beülünk inni valamit. Onnan már hozzájuk mentünk mert náluk volt jakuzzi is, ott még már egyértelműen alakultak a dolgok.

A hét második felében ők csatlakoztak hozzánk a parton.

jan. 15. 06:47
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Középkorú házas pár vagyunk. Egy hazai fürdő helyen pihentünk néhány napot. Egyik este, a vacsoránál, egy szintén közép korú pár, megkérdezte, leülhetnek- e, az asztalunkhoz? Ittunk egy kicsit, majd mondták, hogy a szobájukban igyunk még egy kis italt. Mi tényleg, csak beszélgetésre gondoltunk, felmentünk, és a férfi átfogta a feleségem vállát. Mondtuk, hogy bocsánat, de ez nekünk nem megy. Fölálltunk, és vissza mentünk a szobánkba. A feleségem megkérdezte, mit akarhattak? Szexelni? Mondtam, valószínűleg. A feleségemnek ez gyors volt, ha egy kicsit türelmesebb a férfi, lehet, hogy lett volna folytatás. (Engem érdekelt volna.) Nem lett folytatás, azóta sem beszéltünk róla.
jan. 15. 08:56
 6/10 anonim ***** válasza:
85%

Utazás iroda által szervezett,csoportos

utazason voltunk Olaszországban. Az egyik párral nagyon jókat beszélgettünk. A pár férfi tagja este a közös vacsoránnál, pár pohár bor után már nagyon zavarbaejtően udvarolni kezdett,ami tetszett, izgatott. Mondtam a férjemnek, hogy teljesen zavarba hoz az a másik férfi, menjünk aludni... Ő mondta, hogy ha tetszik nekem, akkor hagyjam még, élvezzem,hogy izgat,aztán majd később felmegyunk és ő nagyon lerendez.... Ő is elkezdett jobban nyitni,az idegen pár női tagja felé. Meg volt a kémia nagyon köztünk. Mikor már totál kész voltam a másik pasi izgatásatol, tiszta nedves puncival ,akkor kértem a férjem menjünk fel a szobánkba mostmar tényleg és szexeljünk. Férjem ekkor mondta, hogy a másik nő a az asztal alatt simogatta a farkát... Kicsit rosszul is esett,ezért még inkább már mentem volna fel a szobánkba. El akarunk köszönni, mikor a pasi megkérdezte,hogy velünk tarthatnak e a szobánkba, mert úgy érzi mi is ezt szeretnénk. Rendesen bepánikoltam, férjem meg rávágta,hogy persze gyertek. Konkrétan remegő lábakkal jutottam el a szobánkig. De aztán ahogy bezártuk az ajtót magunk mögött, a pasi elkezdett csókolgatni,vetkőztetni. Láttam a férjem is,a másik nőt és innen már ment minden. Még 2 éjszakát töltöttük ott és mindkét éjszaka négyesben szexeltünk velük. Azóta voltunk kétszer másokkal swinger klubban kb egy éven belül. De így spontán nem alakult újabb kaland

jan. 18. 18:49
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

A többeseshez a legnehezebb a kölcsönösen elfogadható partnerek megtalálása.

Idegenekkel sok idő, és kicsi az eredményesség, ismerősöknek meg nem meri az ember nekikszegezni a kérdést.

De a véletlen nagy varázsló!

Nem nyaraláskor történt, hanem decemberben.

A szomszéd hívott, hogy át jöhetnének-e megfürödni, mert náluk szivárgott a gáz, és elvitték a gázórát, és se fűtésük, se meleg-vizük nincs.

Persze hogy gyertek (kb. 10 évvel fiatalabbak. Jóban vagyunk, de nincs napi kapcsolat.)

Jöttek is összefagyva. Ó szegények gyertek, igyatok valamit. Isteni szilva hp-m van, meg aztán söröm rengeteg. A nejem azonnal mondta, hogy összelök valami meleget, ők meg helyezzék kényelembe magukat, aztán ráérnek majd fürdeni. A vendég csaj kiment az asszony után a konyhába, mi meg bent beszélgettünk. Mire kész lett a vacsora, a két nő megivott egy üveg Baileyst... Nagyon jól voltak, vihogtak, ölelkeztek. És ez így ment a vacsora alatt is. Aztán a fürdés: a csaj nyitva hagyta a fürdőszoba ajtaját, majd behívta a párját, hogy mossa meg a hátát. Közben a nejem mondta, hogy felajánlotta hogy aludjanak nálunk a jó melegben... Ekkor esett le, hogy ebből több is lehet, és a két nő a konyhában ezt el is rendezte...

Aztán amikor kijöttek a fürdőszobából, egyértelmű volt a helyzet: a csaj a nejem egyik qrvás cuccában, a pasi egy szál törülközőben. A nejem pillanatok alatt lezuhanyozott, és illatfelhőben egy átlátszó cuccban jelent meg. Én is mentem a fürdőbe, igyekeztem, de mire bementem már a két nő a szomszédot kényeztette.

Különben meg nagyon mozgalmas és strapás éjszakánk volt, mi már régen megbeszéltük a négyest, úgyhogy csak annyi volt a megvalósulás híja, hogy nem voltak korábban megfelelő partnerek.

Azóta kész lett a kazánjuk, és visszahívtak minket egy ott-alvásra:)

jan. 18. 21:39
 8/10 anonim ***** válasza:
88%

20 éve várunk ilyen spontán kalandra. Különösen a páromat izgatgatja ez.

Eddig csak klubban jött össze, meg hirdetésre....

jan. 19. 10:20
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Hogyan?

Zsák a foltját!

Az orvosnak ezt kéne felírnia mindenkinek!

jan. 20. 18:45
 10/10 anonim válasza:
Én egy balatonparti nyaralás alkalmával cseppentem ilyesmibe. A haverokkal voltam, elindultam fel a szobába, a folyosón leszólított egy fiatal (20 körüli) pár, hogy nem mennék-e le velük kicsit fürödni, közben a lány megfogta a kezem. Azonnal vettem a lapot. Lementünk hát. Este volt, a vízben a környéken rajtunk kívül senki, néhány járókelő a parton. A vízben ismerkedtem a leányzóval, majd a szobájukban folytattuk. Ha esetleg valami véletlen folytán olvasnák ezt, üzenem, hogy maradjatok ilyenek!
febr. 9. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!