Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anál közben miért van folyamat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anál közben miért van folyamatosan székelési ingerem? Ezt,hogy lehetne megszüntetni vagy csökkenteni?

Figyelt kérdés

Párommal kipróbáltuk az anális együttlétet, de nem tudtam élvezni igazán. Nem fájt, de folyamatosan székelési ingerek gyötörtek és olyan érzés, mintha azonnal wc-re kéne mennem. Nagyon teltnek éreztem ott magam és jött az inger, de fájdalom az azért nem volt, szóval jó is lehetett volna, az ingert leszámítva. Féltem végig, hogy a pénisze "olyan" lesz mikor kiveszi a fenekemből, emiatt feszültebb is voltam közben. Van praktika amivel ez megszüntethető vagy az anális szexben ezt kell élvezni?

23/L

nov. 2. 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanazt az izmot feszítik.

Ha tiszta vagy nem lesz gond de az érzés valamennyire ott lesz.

nov. 2. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

Előbb utóbb elmúlik ez az érzés és megtanul a feneked kakilás és anal között különbséget tenni...

27n

nov. 2. 19:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorolni kell.
nov. 2. 20:01
 4/6 Srias87 ***** válasza:
100%
Gyakorolni, finoman, lassan, sok síkosító áll, és előtte mosd ki magad! Nem tudod magad még elengedni!
nov. 2. 20:31
 5/6 anonim ***** válasza:
85%

Jah, olyan lehet - nem habos süteményt tárolnak ott. Aki ezt nem képes elfogadni, az ne análozzon.

Egy természetes ingert érzel, de mivel nem izgat, nem vagy "rágerjedve" a dologra így nem is fog megjönni a többi inger.

nov. 2. 20:58
 6/6 anonim ***** válasza:
A székelési inger lényegében a végbél feszülésének az érzéklése. Akik élvezik az anált, azok valahogy átlendülnek fejben ezen, hogy igen, most azt érzem, de valójában másról van szó...
nov. 23. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!