Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most unatkozó férfiak vagy ijedt lányok írkálnak és tűnnek el folyamatosan? Legyen szó sugár kapcsolatos kérdésről vagy sima szex kapcsolatról, egy napot beszélünk, aztán eltűnnek. Általában találkozás előtt. Még úgy is ha ők írnak rám először.
Nekem sem írnak vissza. 1-2 nap eltünnek. Még olyan is volt, hogy 4 mondtat után eltünt 😂. Pedig ő volt idősebb vagy 12-13 évvel.
De olyan is van , aki mindennap elküldi ugyanazt a mondatot már vagy 10 napja 🤣, na vele sehová se lehet haladni. Mintha mindig elfelejtené, hogy ezt már írta.
Bírom a lökött férfiakat, de ez már nagyon gáz.
Aaaaah, sugar,
Aaaah, honey-honey.
You are my candy girl,
And you've got me wanting you.
Rám legutóbb azért írt rám egy állítólagos lány, mert valahol egy zárójeles megjegyzésben leírtam, hogy M-es a fqszom és L-es a makkom. Hogy az milyen jó volt a puncijának, ha nagy makkú pasival volt dolga, és sajnos a mostani barátjának nem olyan.
Folyt-folyt a beszélgetés részemről mindenféle nyomulás nélkül, csak a tapasztalataira meg a véleményére voltam kíváncsi, aztán pikk-pakk még aznap eltűnt, azóta se válaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!