Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én egy hetero fiú vagyok (már több szexuális kapcsolatom is volt nőkkel, amiket élveztem is) és folyamatosan szexuális izgalomba hoz az, hogy női ruhát viselek és nőként viselkedek, akkor transzexuálisnak minősülök?
Ha nem vonzódsz a férfiakhoz akkor NEM vagy az.
Ezt cross-dressingner-nek hívják
engem melegként egyáltalán nem hozna lázba...
amúgy meg személyiségzavar, menj el agyturkászhoz mert ez nem normális, még az én szememben sem.
Szia!
Ha csak a szexuális izgalom miatt hordanál női ruhákat, akkor inkább a transzvesztita/crossdresser kategóriába illesz bele. A transzszexuális nők teljes időben nőként élnek, női a nemi identitásuk.
Annak, hogy milyen nemhez vonzódsz, semmi köze ehhez, bármilyen nemi identitású ember lehet crossdresser.
Ha szeretnél másokkal beszélgetni, itt vagy egy transzvesztita közösség: [link]
- MoonEyes
KERESS MEG ENGEM. SZERETEM AZ ILYEN ALAKOKAT CSAK NE LEGYEN NAGY A POFÁD ÉS HASZNÁLHATOD A RUHÁIMAT.
VISZONT AZ ÉLETBEN NE LEGYÉL EGY TUTYI-MUTYI ALAK AKINEK MEG KELL MONDANI MIT CSINÁLJON. AZ ÁGYBA LEHETSZ f.....SZ
DE AZ ÉLETBEN NEM.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!