Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom felvetette a párcserés szex ötletét, ti mit szólnátok? Többi lent. Elítélő hozzászólásokat nem kérek.
Hosszútávú kapcsolatban vagyunk (16 év), voltak hosszabb-rövidebb szexmentes időszakok több okból kifolyólag (pl. betegség, lelki dolgok). A jobb időszakokban is többször visszautasított a párom, hogy nincs kedve, fáradt, késő van, oké megértem, türelmes vagyok. Viszont azt vettem észre, hogy magától nem nagyon kezdeményez, amikor én szeretném, akkor is úgy érzem néha, hogy csak "muszájból". Ez is max havi 1* fordul elő, pedig szeretném többször és ezt mondtam is neki, ami egyébként nem esik jól nekem, mert úgy érzem elhanyagol. Elhiszem, hogy más nőket is megkíván, mert nekem is volt már, hogy én is vágytam más férfira, (pont az elhanyagolás miatt) de megcsalás nem történt egyikünk részéről sem. És nemrég felvetette a párcserés szex ötletét. Azt mondta, hogy szeret és nem lecserélni akar, csak a vágyainknak szeretne teret adni, és hogy nem titokban csinálnánk.
Foglalkoztat a dolog, viszont kicsit kiakadtam rajta, hogy hozzám nem akar nyúlni, de más nőhöz meg igen. (Testalkatra mondhatni nem változtam). Azt mondja, hogy őt nem zavarná, ha velem más férfi szexel. Viszont érzelem nélkül (akár egy vadidegennel) nem tudom tudnék-e odaadó lenni az ágyban. És ez milyen hatással lenne a kapcsolatunkra, amikor szeretjük és megértjük egymást. Nem szívesen osztoznék rajta más nővel, ha utána ugyanúgy nem fog kezdeményezni itthon.
Ilyen esetben ti mit reagálnátok? Vagy én reagálom túl?
Tanácstalan vagyok, mert emiatt nem szeretném felrúgni a kapcsolatot, de már nagyon hiányzik ez a fajta törődés, hogy nőnek érezhessem magam.
Tegyétek, azt, ahogy érzitek. Ne az itteni hozzászólások alapján akarj majd dönteni, vagy befolyásolni.
Én, egy régi exemmel megpróbáltuk jó barát párral, de amikor hazamentünk, megállapítottuk, hogy ez jooo semmilyen volt. És otthon ketesben folytattuk és úgy volt jooo.
Ennyi.
Nem kíván téged, nem vágyik rád, nem tekint téged nőnek.
Ő más nőkkel akar szexelni, akiket kíván.
Itt nincs semmi párcsere, csak valahogy elő kell adni, hogy miért akar másokkal szexelni, miközben veled nem.
Mondd neki, hogy nyugodtan keféljen meg akit akar, de te nem szeretnél párcserét.Hidd el, nem fogja azt mondani, hogy áhhh, akkor inkább nem, én CSAK párcserét akarok.
Ja, és nyugodj bele, ha szeretne, nem lenne képes elviselni, hogy egy másik férfi megdugjon.
Nem szeret és nem is kíván téged, ráadásul totál hülyének néz.
Csak azt nem értem minek vagytok együtt.
#4 Pedig a tetteket kell nézni, nem a szavakat.Ha van egy megérzés, az nem véletlen.
Inkább keress másik pasit, ő meg addig "párcserézzen" egyedül.
Igen, én is jópár év utan nem kívántam az exemmel a szexet. Először azt hittem, konkrétan a szexet. Aztán rájöttem, hogy valójában őt nem.
Én nem vagyok ilyen nyitott kapcsolatban élő ember, többest se szeretnék kapcsolaton belül.
De sokszor elgondolkodtam, hogy mi lenne, ha felvetném neki ezeket. Annyira kívántam a szexet, a szabadságot, hogy olyan gondolataim lettek, amik alapvetően nem lettek volna. Nem csaltam meg, nem is vetettem fel neki semmit, inkább szakítottam.
Ja, és velem is ez volt, hogy elutasítottam a kozeledését (amitől borzasztó bűntudatom volt, mivel láttam, hogy ő tényleg kíván).
Bocs, hogy a magam történetét írtam le, csak nagy párhuzamot látok a te és az én helyzetem között, habár más-más szerepben vagyunk.
Nagyon sajnálom, de majdnem 100% az esély arra, hogy a párod elhidegült tőled, téged visszautasít, mással viszont kívánná a szexet. Annyira, hogy még ezt a párcserés ötletet is felvetette. És ha ő monogám típus, kétlem, hogy ha szeretne, nem bánná, ha mással lefekszel.
Hozzáteszem, én ezt azért nem vetettem fel a páromnak, mert nem akartam megalázni, hogy az arcába tolom, hogy veled nem kívánom a szexet, de mással nagyon jó lenne. Még belegondolni is szörnyű... Persze vannak ilyen beállítottságú párok, ami tök rendben van, de mi nem voltunk azok.
És ahogy látom, neked is ellenérzéseid vannak, ezért írtad ki a kérdést, amiből harsog, hogy csak a párod kedvéért mennél bele. Leírtad, hogy neked is hiányzik, hogy nőnek érezd magad, téged is csak ez a lehetetlen helyzet söpörne ebbe bele.
Ha belemész, valószínűleg azon fogsz kattogni, hogy a férjednek milyen volt a szex mással. És utána még kevesebb lesz köztetek az együttlét, viszont annál többször akar majd párcserét.
Persze az is lehet, hogy tetszeni fog.
Nekem nem tetszene, ha bárki felvetné a párcserét, ha tudom, hogy alapvetően nem az a típus. Olyan tipussal össze ae jönnek, nem azért mert baj van velük, kérlek ne értsetek félre. Hanem mert más a felfogásunk.
Az a véleményem, hogy akkor működik jól a párcsere, ha mindkét fél vágyik rá, de egyébként működik a kapcsolatuk, és megfelelő a szexuális életük kettesben is.
Ahol az egyik fél ráunt a másikra, és valamiféle tűzcsiholás, vagy a vágy felélesztése a cél, ott a másik, aki inkább kényszerből áll kötélnek, jó eséllyel sérülne lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!