Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ketten anyuban formációkra (és négyes összegabalyodásokra) ha viszonylag sokan vágynak (linkek erről alább) akkor miért taszítja mégis az emberek (v. csupán a nők?) jó részét, ha ilyesmiről merészelnek néhányan netes fórumokban írni? Befejezés alább!
Akár konkrét (már beteljesült) tapasztalatokról írnak ők, akár csupán vágyaikról/fantáziáikról, megy a lenézés/undor sokszor sok helyen. Hány nőt és férfit érdekelhet ez ténylegesen?
Most akkor mi lehet az igazság?
Igazság! Vagyis amit az emberek - valójában - gondolnak/éreznek! (Mélyen, legbelül.)
Nem azt kérdem, ami "leírva szebbnek hangzik, de igazából csak ferdítés" (mivel - teszem azt - Ő maga IS gondolkozott már el ilyesmin, esetleg fantáziáiban néha még VÁGYNA is rá).
Kéretik - legalább ennél az egy kiírásnál - nem egymásnak esni a két tábornak.
Egynéhány link a sok-sok kutatásból és cikkből:
Persze, hogy arra reagálsz, ami a legkevésbé érdekes, szinte semmi köze a kiíráshoz - mivel csak támpont. Semmi más. (Plusz magyar és német cikkek és kutatások is írnak a szexuális fantáziákról, melyek első, vagy első három helyén a többes szex áll.)
A kiírás egyedül erről szól:
"Hány nőt és férfit érdekelhet ez ténylegesen?
Most akkor mi lehet az igazság?
Igazság! Vagyis amit az emberek - valójában - gondolnak/éreznek! (Mélyen, legbelül.)
Nem azt kérdem, ami "leírva szebbnek hangzik, de igazából csak ferdítés" (mivel - teszem azt - Ő maga IS gondolkozott már el ilyesmin, esetleg fantáziáiban néha még VÁGYNA is rá)."
Akik szeretik azok hadd csinálják szabadon és minden gond nélkül, akik meg nem szeretik az ne csinálják!!!
(bár aki egyszer tényleg kipróbálta, az jó eséllyel hogy meg is szereti)
A többi csak és kizárólag bullshit!
Nem eről van szó hármas. A kiírás arról kérdez, hogy hány nőt és férfit érdekelhet ez? - DE VALÓJÁBAN!
Mert a statisztikákban és cikkekben (tudjuk jól) első helyeken szerepelnek a többes felállások.
Ha meg neten néhányan szólnak erről különböző fórumokban, akkor indul a lenézés, utálkozás, meg az "én soha nem fantáziálok ilyesmiről, soha nem próbálnám ki" szövegek.
Ezek után itt valami összeférhetetlenség lesz...
Én imádom ezt a műfajt, csinálom is több mint tíz éve, van egy szuper állandó partnerem is hozzá, újabban egyre könnyebben találunk megfelelő párokat, mert igen nagy az ismeretségi körünk, és qrvára nem érdekel hogy hányan ítélik el!!!
(soha nem fogod megtudni a valós számot - ráadásul nincs is semmi jelentősége!)
3-as voltam
De van! (És ezt másoknak is írom, nem csak neked hármas, és nem csak Lazy-nek.)
Mert (ahogy írtam, nem a félremagyarázott, nem a szépített, de hazug, hanem az igaz, legbelső gondolatok/érzelmek alapján), ha a valóságban pl. csak 5-10 százalék vágyik rá, az szinte semmit nem jelent. Vagyis nincs jelentősége, mivel elhanyagolható.
Azonban, ha vágynak erre - mélyen legbelül - nők és férfiak akár 50-70 százalékban (az igaz, belső gondolatok alapján - tpvábbra is, és nem a szépített, de hazug verziók szerint), nos az már igencsak _jelent_ valamit! ;)
"Azonban, ha vágynak erre - mélyen legbelül - nők és férfiak akár 50-70 százalékban (az igaz, belső gondolatok alapján - tpvábbra is, és nem a szépített, de hazug verziók szerint), nos az már igencsak _jelent_ valamit! ;)"
Biztos...
És mit jelen?
No mindegy: én a tettek embere vagyok - te meg mélázzál békésen az arányokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!