Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek sokan nézik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sokan nézik a "napiszar.com"odalt? Ti mennyire tartjátok égőnek ha valakit oda kiraknak?

Figyelt kérdés
Pasi vagyok és engem is kiraktak nevemmel, arc,meztelen képeimmel. - égő...?

tegnap 15:53
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
73%
Hát az, normális embert nem tesznek ki.
tegnap 15:58
 2/26 anonim ***** válasza:
79%
Én megnézném ;)
tegnap 16:04
 3/26 anonim ***** válasza:
34%

Kurváknak a negatív. Reklám is reklám .

De civil lányoknak az èlete mehet tönkre .

A napiszar oldal az ami miatt nincs benne egy lány intim kép cserébe szexchat-be akár névvel arcal még párkapcsolatban sem

És ezért nem hiszik el azt a mondatot hogy "Én nem vagyok olyan srác nem vagyok patkány"

Dehogynem minden pasiban ott a patkány csak az alkalom kell neki

Főleg ha az egoja sérül ha kapott egy kosarat vagy a lány szakít

Ilyenkor bosszúból visszaélések minden beszélgetéssel, képpel videóval ,csatornák elérhetőséget mert a lelkének az tesz örömöt ha válik szét gyalázat interneten.

Míg egy pasin max röhögnek 3 napig

Addig egy nőnek/lánynak rá mehet az egész kicseszett élete de akár évek múltán is mert ugye ami 1x felkerült fennt is marad .

N

tegnap 16:16
 4/26 anonim ***** válasza:
54%
Az a baj hogy aki nagyon akar, az generál egyik AI-val egy képet, majd másik AI-val ráteszi az arcod úgy hogy a forrás nem egy az egyben azonos.
tegnap 16:24
 5/26 kis kolbász ***** válasza:
87%
A rossz reklám is reklám ☝️
tegnap 16:39
 6/26 anonim ***** válasza:
79%

Elég népszerű.

És nagyon gáz ha kiraknak

tegnap 16:41
 7/26 anonim ***** válasza:
81%
Szeretem nézegetni pont az amatőr jellege miatt, volt pár ismerős is. Azért meg kell dolgozni becsülettel azért, hogy valaki oda kikerüljön.
tegnap 16:46
 8/26 anonim ***** válasza:
60%
A személyiségi jogok semmibevevése inkább a gáz. Persze bevallom én is régebben imádtam ott nézelődni, ettől függetlenül szomorú, hogy valaki vagy valakik úgy gondolják ők megtehetik mások jogainak tiprását csak mert a hatóságok lehetőségei a nullával egyenlőek.
tegnap 16:53
 9/26 anonim ***** válasza:
48%
Kevés a friss tartalom és az ilyen oldal.
tegnap 16:58
 10/26 anonim ***** válasza:
93%
#3. Egyáltalán nincs igazad,nem mindig ffi olyan köcsög.
tegnap 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!