Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sokan nézik a "napiszar.com"odalt? Ti mennyire tartjátok égőnek ha valakit oda kiraknak?
Tudnék mesélni ...
Bár nem tudtam, hogy létezik ez még.
Csak ugye sok a visszaélés. Még sok éve én egy olyat láttam, hogy a srácot többen körbevették, levetkőztették meztelenre, mindezt felvették és ott hagyták, ruháit elvitték.
És ez nagyon jó poén volt nekik, másnap fenn volt a napiszaron.
Hááát ... azért ez így nem oké. Bár érdekes, hogy a webhely üzemeltetője magára vállal ekkora felelősséget?? Hogy a frászba nincs naponta 50 per ellenük?
"Természetesen a sok picsa magyarázkodik csupán hogy ők nem is olyanok és csak áldozatok."
Mert azok is. Egyébként normális emberek sűrűn nem látogatják azt az oldalt, szóval kérdés, hogy kik között égő? :)
Elérhető még, szoktam is böngészgetni, de ettől függetlenül szerintem az a gáz, hogy ilyen oldal működhet egyáltalán.
Sose érik utol az üzemeltetőt, ergo nincs napi 50 per, mert nincs ki ellen indítani!
18
ez mit jelent?
19
És ez hogy lehet? Hát nincs olyan, hogy nem lehet lenyomozni. Az más kérdés, hogy külföldi szerver, de a feltöltés helyét akkor is lehetne azonosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!