Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek sokan nézik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sokan nézik a "napiszar.com"odalt? Ti mennyire tartjátok égőnek ha valakit oda kiraknak?

Figyelt kérdés
Pasi vagyok és engem is kiraktak nevemmel, arc,meztelen képeimmel. - égő...?

tegnap 15:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
34%

Látom van szoboszlói lány is.

😘

tegnap 17:06
 12/26 anonim ***** válasza:
83%

Tudnék mesélni ...

Bár nem tudtam, hogy létezik ez még.

Csak ugye sok a visszaélés. Még sok éve én egy olyat láttam, hogy a srácot többen körbevették, levetkőztették meztelenre, mindezt felvették és ott hagyták, ruháit elvitték.

És ez nagyon jó poén volt nekik, másnap fenn volt a napiszaron.

Hááát ... azért ez így nem oké. Bár érdekes, hogy a webhely üzemeltetője magára vállal ekkora felelősséget?? Hogy a frászba nincs naponta 50 per ellenük?

tegnap 17:08
 13/26 anonim ***** válasza:
Sokan nézik, én is szoktam nézni. Szerintem elég gáz, ha valaki kikerül oda.
tegnap 17:18
 14/26 anonim ***** válasza:
88%
Engem kiraktak ahogy összehugyozom magam 🤣
tegnap 17:48
 15/26 anonim ***** válasza:
66%
Elég égő. Természetesen a sok picsa magyarázkodik csupán hogy ők nem is olyanok és csak áldozatok:))) xd
tegnap 18:10
 16/26 anonim ***** válasza:
29%

"Természetesen a sok picsa magyarázkodik csupán hogy ők nem is olyanok és csak áldozatok."

Mert azok is. Egyébként normális emberek sűrűn nem látogatják azt az oldalt, szóval kérdés, hogy kik között égő? :)

tegnap 18:45
 17/26 anonim ***** válasza:
57%
Pedig most pont nem érhető el
tegnap 18:51
 18/26 anonim ***** válasza:
57%
A .biz végződéssel elérhető.
tegnap 19:57
 19/26 anonim ***** válasza:

Elérhető még, szoktam is böngészgetni, de ettől függetlenül szerintem az a gáz, hogy ilyen oldal működhet egyáltalán.

Sose érik utol az üzemeltetőt, ergo nincs napi 50 per, mert nincs ki ellen indítani!

tegnap 20:41
 20/26 anonim ***** válasza:

18

ez mit jelent?

19

És ez hogy lehet? Hát nincs olyan, hogy nem lehet lenyomozni. Az más kérdés, hogy külföldi szerver, de a feltöltés helyét akkor is lehetne azonosítani.

tegnap 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!