Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, miért vagytok sokan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért vagytok sokan akik panaszkodtok, hogy kellene pasi, meg hiányzik a szex, de igazából nem tesztek ellene?

Figyelt kérdés
Sok ilyen sztorim van
ma 01:31
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Neked nincsenek sztorijaid, legfeljebb hallasz ezt-azt. :D
ma 01:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mit tegyek ellene?

Reggel felkelek, elviszem a gyereket iskolába, bemegyek dolgozni.

Ott töltöm az életem részét 8 csajjal.

16kor végzek, megyek a suliba a gyerekért, vásárlás, főzés, házimunka. Fürdés, alvás.

Hétvégén megint program.

Ismerkedési lehetőség szinten nulla. (Esetleg ha valaki nem szólít le a sarki kisboltba)

Társkereső: első 2 mondat után vagy képet küld a farkáról, vagy milyen pózban szeretem, vagy milyen a puncim kinézete. Álszent sem vagyok, tudom ezek is fontos tények, de lehet egy kávé mellett személyesen jobban tetszenének ezek a kérdések.

Továbbá, nincs szükségem arra, hogy csak egy ürítésre használjanak és velem ne foglalkozzanak. Pedig eleget hallom mostanság, hogy a pasik mindnet is elvárnak egy alkalmi kapcsolatba cserébe szinte semmit nem adnak.

Akkor inkább marad a kezem és a játékok.

ma 02:10
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

#2 Érdekes, amikor pár éve társkeresőztem nekem szinte egy nő se választolt a leveleimre, pedig normálisan közeledtem, nem küldtem obszcén képet, se szöveget. 20-ból írt vissza, azoknak a nagy része is rövid időn belül ghostolt.

Ezt megunva fél év után váltottam nemzetközi társkeresőre, ott meg írni se kellett senkinek, mert jöttek a levelek maguktól.

Az az érzésem a magyar nőkkel nem teljesen kerek valami.

ma 04:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Nemzetközi társkeresőn voltam. Egy Osztrák lánnyal találkoztam onnan nem sokra a régen utam. Azóta is együtt vagyunk! 8 éve már.
ma 05:29
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
3-as azert mert mindenikuk a feher lovas herceget varja. Munkahelyemen is van tobb no, latom hogyan gondolkodnak kozben meg ha rajuk nezel tultolt smink, félméteres köröm es ures fej. Biztosan akadnak kivetelek de a nagytobbseg ilyen.
ma 05:47
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
Melyik az a nemzetközi társkereső ami ilyen tuti??
ma 07:17
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
Bármelyik. Ott nincsen annyi szerencsétlen nő mint itthon Magyarországon.
ma 07:32
 8/9 anonim ***** válasza:
" de igazából nem tesztek ellene" Azt meg miért kellene? Nem inkább érte????
ma 13:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Az ellen, hogy nincsen se pasi, se szex…
ma 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!