Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ketten anyuban formációkra (és négyes összegabalyodásokra) ha viszonylag sokan vágynak (linkek erről alább) akkor miért taszítja mégis az emberek (v. csupán a nők?) jó részét, ha ilyesmiről merészelnek néhányan netes fórumokban írni? Befejezés alább!
Akár konkrét (már beteljesült) tapasztalatokról írnak ők, akár csupán vágyaikról/fantáziáikról, megy a lenézés/undor sokszor sok helyen. Hány nőt és férfit érdekelhet ez ténylegesen?
Most akkor mi lehet az igazság?
Igazság! Vagyis amit az emberek - valójában - gondolnak/éreznek! (Mélyen, legbelül.)
Nem azt kérdem, ami "leírva szebbnek hangzik, de igazából csak ferdítés" (mivel - teszem azt - Ő maga IS gondolkozott már el ilyesmin, esetleg fantáziáiban néha még VÁGYNA is rá).
Kéretik - legalább ennél az egy kiírásnál - nem egymásnak esni a két tábornak.
Egynéhány link a sok-sok kutatásból és cikkből:
Hármas - már nem tudlak hogy hívni te nagyon szerencsétlen - nem ellened vagyok fogd már fel! Nem beszóltam neked, hanem tényt közöltem, hogy igenis jelent valamit, ha úgy van!
Miért kell az emberbe ok nélkül belekötni, mikor az nem adott rá semmi alapot?!
Utolsó: köszönöm!
De akkor sem értem, hogy ezek után miért van, hogy ha pár ember közzé tesz egy-egy ilyen és hasonló (azaz négyesekről, hármasokról szóló) hozzászólást, mások egyből fújolnak, ujjal mutogatnak rájuk és azt mondják, hogy: "ez hülyeség, nem vágyunk közülünk ilyesmikre sokan, ez nem igaz"?!
Most ne haragudj, de mit nem értesz?
Álszentek az emberek, másrészt párom se hirdeti vagy ha megkérdik, ő is letagadja, mert az átlagmagyar full proli. Azt hiszik, hogy ha egy nő szereti a szexet, az már azt jelenti, hogy bárkivel ágyba bújik.
Akkor tízes ez lehet az ok a háttérben?
Hiába fantáziállnak róla, hiába keresnek rá az utolsó által írtak szerint a különböző weboldalakon ilyesmikre, a te általad írt nevel(tet)és miatt ez sokaknál maradt csupán csak holmi fantázia?
Hiába vágynának rá nők is, férfiak is, NEM MERIK meglépni nagy számban?
"Azt hiszik, hogy ha egy nő szereti a szexet, az már azt jelenti, hogy bárkivel ágyba bújik."
Ha ezt hiszik - vagy még rosszabbat is - akkor megvan a véleményem az ilyen emberekről. Ez nem proletár gondolkodás, ez elhamarkodott felszínes ostoba butaság.
És még ott vannak a valamiért kifelejtett négyesek. Az még a hármasoknál is jobb, mindenkinek van új párja, plusz mellette együtt lehet a kedvesével is. Ott is vannak bőséggel ketten (hol az egyik, hol a másik) anyuban felállások. :)
Erről hányan fantáziálhatnak a nők? És hányan a férfiak? Gondolom utóbbiak arányszáma lesz többségben! 😀
Ha pedig ezekből nem lesz semmi, az internetes statisztikák (mind angol nyelvűek, mind a magyar nyelvűek) vágyakat ugyan közölnek, DE(!) a vágyak nem jelentik azt, hogy meg is valósítják őket? Szóval ha igen, ebben az egyik hozzászóló által írt neveltetés és társadalmi elvárások, illetve megbélyegzések vannak? Hogy ezek csak egyedül a visszatartó elemek, hogy a vágyból nem lesz sokaknál soha realitás?
#19 több oka van amiért nem valósítják meg. Az egyik a társadalmi elvárásoknak való görcsös megfelelés. Furcsa kettősség, miközben nagyon sokan vágynak rá mégsem mernek belevágni mert hogy "mit szólnának mások". Nem mintha bármi közük is lenne hozzá!
A másik, hogy a párjuknak nem merik felvetni, mert azt tételezik fel "biztos azt hinné meg akarom csalni". Miközben a párjuk lehet ugyanúgy vágyna rá - s így inkább elmennek egymás mellett. Hallottam olyan történetet, ahol a házaspár két tagja összetalálkozott egy swingerklubban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!