Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel másabb egy 50+os férfi az ágyban mint mondjuk egy 25-30 éves?
Van előnye, hátránya.
Nehéz általánosan igazat írni.
Viszont a mai fiatalok állóképességét hagyjuk.
Attól, hogy a tükörben pózolni tudnak még nem lesznek erősek.
Nehéz ezt megválaszolni pontosan. De nekem is volt negyven évesen 19 éves szexpartnerem.
Én sokat beszélgettem vele, kérdeztem érdeklődtem. Volt simogatás,bújás, stb stb
Elmondása szerint pont ez az ami a legtöbb fiatalból hiányzik, az odafigyelés.
Tipikusan ez a gatya le térdeljen előtte a csaj aztán tíz perc és végeztek.
Így szerintem az ötvenes korosztály is ezért tud népszerűbb lenni.
Az pedig ,hogy ennyi idősen nem áll fel és hasonló dolgok szerintem hülyeség. Mert ugye tudjuk minden két emberen múlik.
Lehet akármennyi idős vagy formás a nő ha olyan mint egy darab fa. Vagy össze vissza rángatja bolond módjára. Lehet hogy én is hamar le konyulnék. Pedig potens vagyok.
40es pasiként tudok nyilatkozni.
20 éve leszartam hogy a csajnak jó legyen.
Nem voltam megérve szexuálisan.
Most már másképp szexelek. 😊😉
Annyiba hogy nem áll fel neki, dagadt és nem birja a sive. ez az érett és tapasztalt duma nettó fszság. Attól nem jobb a szex ha valaki lassan csinálja🤣
Persze minden ember más.
#25 miért lenne dagadt valaki mert ötven éves,ha megnézed a legtöbb nincs elhízva.
Ez a nem áll fel neki nettó 🌳szság. Ez nem korhoz kötött. Sőt akár itt vagy bárhol máshol a kérdések alapján mind a 30-40 évesek tesznek fel kérdést merevedési gondokkal.
Attól nem lesz jobb a szex ha valaki ...aszik mint a nyulak és 3-5 perc alatt elsül.🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!