Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyivel másabb egy 50+os...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyivel másabb egy 50+os férfi az ágyban mint mondjuk egy 25-30 éves?

Figyelt kérdés
Lányok, akiknek volt már több korosztályhoz is szerencséjük, tudnátok mesélni?

2023. dec. 10. 14:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
17%
Ennyi sok önfényező vénembert itt... 😄😄
2023. dec. 14. 07:38
 12/27 anonim ***** válasza:
14%
# közben már annak örülnek, ha feláll nekik 😂
2023. dec. 14. 07:40
 13/27 anonim ***** válasza:
93%
Spoetos kemény ötven eves férfi dugja sok behízott kis puhapöcs nyomi csaját. A fitalok között egyre kevesebb a férfias férfi
2023. dec. 14. 08:09
 14/27 anonim ***** válasza:
13%
#13 mesélj még kérlek. Sokkal férfiasabbak a fiatalok. Egy 16 éves magasabb mint a legtöbb 50 éves, izmosabb stb. A mai fiatalok sokkal jobb genetikával rendelkeznek minden téren
2023. dec. 14. 09:59
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

A mai fiatalok sokkal jobb genetikával rendelkeznek minden téren...

A mai fiatalok sokkal puhányabbak minden téren.

2023. dec. 15. 09:57
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Hat nem tudom, egyelőre idősebbel próbáltam, ha egy fiatalabb ennél jobb akkor engem a mentő visz el.. szóval nekem csak jó tapasztalatom van, barátnők elmondása után talán még jobb is mint fiatalokkal.
2023. dec. 16. 20:39
 17/27 anonim ***** válasza:
75%
Nekem volt 20+, 30+, 40+ és 50+ is. A legrosszabb az 50+. Figyelmetlen, görcsös. Előfordul, hogy fel sem áll. A legjobb a 30-40+ korosztály.
2024. márc. 13. 21:59
 18/27 anonim ***** válasza:
86%
Én 53 évesen, a magam nevében nyilatkozom. Természetesen a test öregedését, annak fizikai fájdalmait senki sem kerülheti el, viszont sok fiatalnál már ez az Ő korukban is jelentkezik, gerincsérv, rossz genetikai, mindenféle örökletes betegség. Azt gondolom, ha két Ember valóban szereti egymást, nem kor függvénye a kapcsolatuk minősége. Sőt, korral több tapasztalattal rendelkezik az Ember, mestere lesz a szerelem művészetének. A szeretkezés elnyújtott, több egymásra figyelés, kölcsönös kényeztetés jellemzi. Ismerik egymás reakcióit, és akarnak egymásnak örömet szerezni, nem csak a maguk kielégülésére koncentrálnak. A merevedés zavar olykor a társ nem odafigyelése, türelmetlensége, vagy éppen inaktivitása miatt van, nem csak a fizikai, vagy pszihés fáradtság az oka. Harmonikus párkapcsolatban, azt gondolom, nem számít a kor, minden probléma orvosolható közös erővel. 53 évesen, rendszeresen élek nemi életet, és minden együttlét gyönyör. Ha probléma merül fel, improvizálunk, ahogyan ezt a mai Világ minden területen megköveteli.
2024. márc. 14. 09:30
 19/27 anonim ***** válasza:
79%
18-as, miért kell a nőt okolni a merevedési zavarért? Van olyan, hogy odafigyelő, türelmes, mindent megtesz, bátorítja a férfit, de annak nem megy és másként sem akarja kielégíteni a partnerét. Ezeknek nem is való nő.
2024. márc. 14. 09:37
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
19 Nekem volt 1., és van most 2. Feleségem. Ezek alapján mondtam választ, nem általánosítva. Az első olyan mértékben volt inaktív, és türelmetlen, és csupa görcs, hogy ezeknek épp az ellentéte a második feleségem, aki még a holtat is feltámasztja, ha rossz passzban vagyok. Nálam ez volt a tapasztalat.
2024. márc. 14. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!