Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel másabb egy 50+os férfi az ágyban mint mondjuk egy 25-30 éves?
Figyelt kérdés
Lányok, akiknek volt már több korosztályhoz is szerencséjük, tudnátok mesélni?2023. dec. 10. 14:47
1/27 anonim válasza:
Én csak közelítek az ötvenhez, de az biztos, hogy nagyon figyelek a partneremre, és nem az a lényeg, hogy hamar elélvezzek.
2/27 anonim válasza:
50 évesen már a minőség és odafigyelés a cél !
3/27 anonim válasza:
50 évesen már lassan a nyugdijazassal kellene foglalkozni
4/27 anonim válasza:
25 vagyok és én is odafigyelek ezekre, talán az hogy jobban bírom mint egy 50 es, mert aktívan sportolok és kitartó vagyok.
5/27 anonim válasza:
Többet liheg, fáradékony, felét se bírja, merevedési problémák, túlsúly, stb...
6/27 anonim válasza:
#6 Nem kell irigynek lenni a fiatalokra. Egyértelmű, hogy egy 50-es nem bír úgy, mint egy 18-30 éves. Persze fiatal is lehet elhízva, sportolás nélkül és az öregebb is lehet sportos, de ugyan olyan életvitel mellett egyértelműen a fiatal.
Az öregebb mellett a tapasztalat szól.
7/27 anonim válasza:
Kiábrándító a külseje, a teljesítménye, de még az illata is egy fiatalhoz képest, de ha szereted, nem fog zavarni.
42n
8/27 anonim válasza:
Igen. Tovább bírja. Sokkal. Bár igazából azért mert fel sem áll rendesen már. Máshogy kényeztet. Nem a megszokott szex működik.
9/27 Senior Séf válasza:
Ég és föld. Magam sem hittem, pedig nem hiába mondják, hogy ez a legszebb férfikor. Egy valamirevaló ötvenes férfi a NŐ lelkét is meg tudja ölelni, nem csak a testét.
10/27 anonim válasza:
Sokkal sokkal jobbak, legalább százszor jobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!